Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

T2 

všechny recenze uživatele

Teda riadna hovadina a to doslova, je to v štýle boratovskom zachádzajúcom za určité hranice ale tu je to úplná ukážková samoúčelnosť, zabávať na tamtých veciach nuž u mňa teda nehrozí, škoda čakal som bžundu ale toto je skoro nič, len fakt tupá zábava znudených amerických chlapcov čo nevedie do čoho by pichli. Horko ťažko dávam 1* a to za niektoré nápady tie v normály čo sa ako tak držali a tých je fakt minimum. ║Rozpočet $5miliónovTržby USA $64,255,312Tržby Celosvetovo $79,493,831 ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Jo. Jistě. Ano, ano, patřím do té skupiny, kterou taková "sranda" nedostane! Tohle není film, je to jen slepenec hromady šíleností, jedné potrhlé party. Tahle zábavnost pro mě není, ale i přesto jsem se párkrát zasmál, popř: řekl, že lidé jsou schopní čehokoliv. Každopádně zkusím ještě dvojku, udělám vyjímku! ()

Reklama

MM11 

všechny recenze uživatele

Tahle partička se před ničím nezastaví. Bude se Vám snažit vyvolat pocit na zvracení, nemístné agrese, možná trochu smíchu, ale hlavně důkaz, že vše je možné. Otázkou je, zda má nějaký smysl se na to dívat. Členové Jackass dělají v prvé řadě věci úplně zbytečné, jen pro pobavení. Jejich nápaditost je úžasná, ale já mám z valné části jinou představu o humoru, takže dám jen dvě. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

No kurník, co to vlastně je, tohlecto? Film to neni, rodinný video to není, není to úchvatně vtipné a není to zcela normální. Pak co to tedy je? Banda amíků dělá blbiny, natáčí se, zvrací, natáčí to, směje se, zase to natáčí, obnažuje se, rve se, pořád to točí. Úvod vypadá celkem dobře, známá melodie, efektní sjezd v nákupním vozíku, exploze rozličného sajrajtu. Ovšem pak už je to jako na houpačce, chvilku vás to baví, chvilku nudí, chvilku šokuje, chvilku prudí. Třeba šňupání nějakého pálivého hnusu na bázi chilli omáčky a následné pozvracení si oběda, do toho bych nešel ani kdyby mi někdo před ksichtíkem mával zelenavými penízky z obrázkem pana Lincolna. A rozřezávání kůže mezi prsty papírem, to mě žaludek dělal v dutině břišní psí kusy. Zkrátka pět hvězdiček by dal vyznavač tohodle druhu alternativní zábavy, čtyři by dal nadšený fanoušek co se na to rád dívá, tři by dal někdo u koho převažuje dobrý dojem nad rozpaky a dvě dávám já, tedy za ty jenž si občas uznale pokývali hlavou, ale pak tou hlavou spíše nevěřícne kroutili. Zkrátka až na to někdy třeba kouknu podruhý, už tu můžou být ty hvězdičky tři a nebo taky jedna, ale prozatim zůstanu na dvojce. ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Chris Raab: - "Jsem Raab Himself a jsem totálně dementní idiot." & Bam Margera: - "Když už nemusíme cenzurovat nadávky, tak slibuji, že donutím moji matku do konce tohoto filmu říct slovo 'šukat'." & Steve-O: - "Takže, dnes jsem se rozhodl, že si trochu zašňupu wasabi." ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Scéna s raketovými bruslemi byla plánovaná už do seriálu, ale objevila se až ve filmu protože ji MTV odmítla odvysílat. (zdenur)
  • Když Johnnyho Knoxvilla vyhazuje prodavač z obchodu, Johnny vykřikne, že byl milencem Lona Chaneyho, ačkoliv neměl tušení, kdo to je. Jednoduše viděl jeho hvězdu na hollywoodském chodníku slávy a myslel si, že je to vtipná narážka. (HellFire)
  • "Šňupanie wasabi omáčky" bolo natáčané práve na narodeniny Johnnyho Knoxvilla. (ShortyIC)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama