Reklama

Reklama

Marrowbone

  • Španělsko El secreto de Marrowbone (více)
Trailer 1

Mladého muže a jeho tři mladší sourozence, kteří utajili smrt své milované matky, aby mohli zůstat spolu, pronásleduje v jejich rozlehlém sídle hrozivý duch. (Filmbox)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (54)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

No asi takhle. Je to hodně o tom co od snímku bude divák očekávat. Rozhodně nečekejte regulérní hororovou jízdu. Na hororovou strunu snímek spíš jen pobrnkává. Film je někde na pomezí zde uváděných žánrů tedy drama/horor/thriller. Já mám určitou slabost pro Miu Goth. Zde ale samozřejmě musím pochválit i výkony jejich hereckých kolegů. Mě osobně si film získal od úvodních minut a nemůžu říct, že bych se byť jen na malou chvíli nudil. Za mě určitě zajímavej příběh kterej si pro diváka přichystá i nějakej ten zvrat. Pěkný 4hvězdy. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Nádejné herecké výkony od mladých ľudí, ktoré však vďaka réžii a slabšej dynamiky príbehu nie sú dostatočne viditeľné. Záver tu nedokázal zamaskovať predchádzajúce zlyhanie. Váhal som medzi dvomi a tromi hviezdičkami. Po prvom videní spíš mierne neistá „dvojka“. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Scénarista Sirotčince natočil nudný, nezáživný thriller s výbornými mladými herci. Ono to na pohled působilo velmi neatraktivně, dějově mě to absolutně nezaujalo ( jen finální zvrat by se dal pochválit), tempo je velmi roztahané a fakt, že se zde nic moc pořádného nestane za celý film celkem bolelo. Tohle ne. Španělé si vybrali slabší chvilku. 35% ()

stration 

všechny recenze uživatele

Pomalé rodinné drama říznuté hororem, temným rodinným tajemstvím a skvělou atmosférou Ameriky poloviny minulého století. Herecké výkony jsou dobré, dokonce některé známé tváře. Mně se velice líbilo, že si film na nic nehraje, nedělá zbytečné bububu tam, kde to není potřeba, nehraje zbytečně na efekt. Jen pomalu plyne spolu s houstnoucí atmosférou směrem k finále, kde dojde ke konečnému rodinnému zúčtování a srovnání se s minulostí. S klidem doporučuju komukoliv. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica čistá strata času. Romantické oťukávačky hrdličiek, či drcanie sokov počas honby na prc adeptku, ma v prípade horor žánru absolútne nezaujímajú. Už som mal normálne dojem, že sledujem iný film. V tej druhej, mierne zlepšenie síce nastalo, no “Marrowbone”, je viac menej mysteriózny thriller, ktorého základ tvorí pomerne komplikovaný príbeh postavený na princípe: “stranger in the house”. Žiadna “entita” tu útočiť nebude, a tento, pre niekoho, koho meno sa nevyslovuje, opäť šokujúco očakávaný horor roku, neponúkol takmer nič, na čo by som si zajtra spomenul. Tie dve, za dobové umiestnenie a pomerne zaujímavé rozuzlenie, si to ale zaslúži. Inak, už ma to s tým ojebávaním, v podobe zaradenia kadejakého filmu do horor žánru, začína srať. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama