Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Americký pilot se během druhé světové války setká v Anglii s mladou ošetřovatelkou. Oba se na první pohled do sebe zamilují a Margaret zamlčí před Davidem důležitou věc. Je provdaná. Když Davida za nepřátelskou linií sestřelí, setká se Američan s britským tajným agentem a zjišťuje, že ve skutečnosti je manželem jeho milé. Jestli ale chtějí oba muži přežít, musí spolupracovat. (Bonton Home Entertainment)

(více)

Recenze (27)

Merkin 

všechny recenze uživatele

Konečně věc, kde nikoliv romantický a neodolatelný milenec, ale trpělivý, hodný a mnohem působivější manžel nakonec vyjde z boje o svou ženu jako vítěz:) ()

Shakeus 

všechny recenze uživatele

Harrisona Forda mám rád, on byl důvod, proč jsem na film koukal, ale bylo to zklamání. Je to brakově natočená z půlky romance a z půlky válečný film, obě témata ale dost nezajímavě. Vztah nejiskří a není zajímavý, není důvod mu fandit, no a válka je úplně mimo mísu. Ztráta času, je to jen jednoduchý výcuc jiných filmů. ()

waska 

všechny recenze uživatele

Válečná love story, ale taková trochu bez chuti. Nevím co, ale něco mi na tom filmu přišlo naivní. Možná režisérství Petera Haymse, který pomalu upadá do průměrnosti. Potěší sympatický Harrison Ford a mladá hezká Lesley - Anne Down. ()

Jonatthan 

všechny recenze uživatele

Válečná milostná romance se zhruba v půlce filmu změní na dobrodružnou akční podívanou prošpikovanou krkolomnými a neuvěřitelnými náhodami. No, když o nich člověk moc nepřemýšlí, tak se na film dívat dá. A vůbec - hraje tam mlaďas Harrison Ford, tak to za shlédnutí stojí... ()

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Skutečně to není žádná sláva, hlavně začátek je hodně zdlouhavý. A možná bych dodal, že kromě "Drama/Akční/Dobrodružný/Válečný" je to taky" Romantický". Je ale fakt, že režisér Hyams už natočil i horší filmy. Třetí hvězdu dávám hlavně kvůli obsazení hlavních rolí, Ford a Plummer to táhnou v podstatě sami. P.S. Mého oblíbence z Poirota Hugha Frasera jsem nejdřív s knírem vůbec nepoznal. ()

Reklama

Reklama