Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seb je milý a hezký kluk. Žádná s ním ale nevydrží déle než jeden týden. Je to snivý romantik, studující žurnalistiku a chronicky mu chybí láska. Frank je se-riózní a spolehlivý. Ale od přítelkyň stále dostává košem. Je počítačovým spe-cialistou. Od té doby, co mu srdce zlomila rozkošná sestřička se opíjí. A Manu? Manu je zábavný rebel. Ve vztazích ho však pronásleduje nuda. Řeknete si, tací rozdílní kluci... a předse mají něco společného: je jim 20 let a jsou sexy! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Pokus o další Prcičky skončil opět neúspěchem, i když v tomto případě jen částečným. Je totiž poměrně zábavný, drsný, někdy i lehce vtipný. Bohužel ale povětšinou trapně čitelný a předvídatelný. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Francúzom tie novšie komédie v americkom štýle moc nejdú, radšej by mali ostať pri úplne iných žánroch. Je to nevtipná komédia, teda veľmi málo vtipná komédia na to, že to je komédia. Podpriemerné je tu takmer všetko, herci, réžia, dej. Nepovedal by som, že je to výslovná nuda, dá sa na to pozerať ak sa mi nechce spať, ale nezabavím sa na tom ako pri iných komédiach. 40% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Seb, student žurnalistiky, začíná řešit svůj nový školní projekt. Jako téma mu jeho učitel (škodolibě) zvolí - Mladí a sex. A Seb nemusí pro náměty chodit nikterak daleko - stačí se podívat na sebe a své dva nejlepší kamarády. Sám je nenapravitelný snílek, stále hledající - ačkoliv ta pravá je hned vedle něj. Na Manua naopak holky letí, ale právě on má ze všech nejtrvalejší vztah - ale dokáže jeho přítelkyně přežít jeho zálety? A Frank - to je kapitola sama pro sebe. Poté co opět dostane košem, hledá uvolnění v natáčení porna se svojí dávnou přítelkyní ... U tohoto filmu hodně záleží, jak se vám podobný žánr líbí či nikoliv. Pokud teenagerovské komedie, kde se řeší jen jak (a kam) zasunout, nesnášíte - pravděpodobně bude tento film následovat osud i jiných podobných. Pokud jste ale ochotni zamhouřit svá oka nad některými trapnými scénami (špagety s nečekanou přísadou), tak se i pár vtipnějších scén také najde (opravdu ale jen pár)... ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Mizerný scénář, tuctoví herci, prachbídné pointování... Prostě komedie bez vtipu, kterou nezachrání ani několik docela pěkných děvčat. ()

Ledkodlaq 

všechny recenze uživatele

Ostřejší parafráze prciček, děj chudší, ale nečekaně dobře jsem se pobavil, zasloužené 4 hvězdy hlavně za množství parádních špeků. ()

Tessie 

všechny recenze uživatele

Když se ve filmu zmínily těstoviny coby sexuální pomůcka, neměla jsem tušení co tam ti bláznivý kluci budou vyvádět... O něco málo později se vše vysvětlilo. Špagety se vloží do chňapky a nerušeně si hlavní hrdina užívá. Ovšem je idiot a tak otevře následně dívce dveře do bytu a ta smíchá všechny špagety v kuchyni dohromady a pohostí jimi návštěvu. Aby to bylo ještě trochu trapnější, všichni návštěvníci váhají, co je to za zajímavou chuť a baští nerušeně dál... Až jednoho dne, po orálním uspokojení tohoto těstovináře, se na něj již dříve zmíněná dívka podívá se slovy Ty prase a záhadná ingredience je vysvětlena... Řekla bych tedy o něco více drsnější Prcičky po francouzsku... ()

BuddyO odpad!

všechny recenze uživatele

Proč musí všichni neustále kopírovat a nepřijdou radši s vlastním nápadem? Aha! Už vím! Protože ho nemají. Filmy tohoto typu považuji za vrchol trapnosti, ale především hlouposti. To už i ten Troškův Kameňák je duchaplnější, než tohleto... ()

Phorbo odpad!

všechny recenze uživatele

Na todle jsem se musel dívat jednou páč jsem nevzal film já ale můj kámoš. Strašný strašný strašný. Nic jiného se o tomdle říct nedá. Jak tendle film v nekterých pasážích kopíruje řadu American Pie, je až úchvatné, jak si to francouzi dovolí. Nemůžu dát ani jedni *, protože skupina českých dabérů ani nedokáže zlepšit špatný film. Gratuluju ()

Evander 

všechny recenze uživatele

Další z teenagerovských komedií, jež jsem měl rád v době jejího vzniku. Po letech to však již ani zdaleka není ono. Pravděpodobně jsem tehdy patřil do té "správné" věkové skupiny. Stárnutí však člověk nezastaví :-) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Teenagerovská komedie po Francouzku. O sexu se opět mluví velice hojně, jakoby nic jiného na světě neexistovalo. Netlačí se však tolik na pylu, takže s 'fekálním' humorem se nijak nepřehání. Příběh je mixnutý s romantickým dějem a to dosti příhodně, takže od předchozích amerických počinech tohoto typu komedií se přeci jen trochu odlišuje. Občas tu je něco k pousmání, ale jinak to moc zase taková výhra není. ()

asfalt 

všechny recenze uživatele

Film ako taký by som ohodnotil na odpad, no boli tam niektoré scény, ktoré ma naozaj dokázali rozosmiať, najmä scéna s cestovinami :-) ()

kluzo 

všechny recenze uživatele

Jako TV film na jedno shlédnutí to jde. Takové něco mezi Prciprci a Holky to chtěj taky, akorát v TV produkci. ()

Reklama

Reklama