Reklama

Reklama

Obsahy(1)

David se nechá zatáhnout do tajného ilegálního boxerského zápasu, aby jeho soupeř skončil u něj na operačním stole. David mu musí zachránit oko a posléze i život, protože se ukáže, že boxer má úplně zničené srdce. Srdce má zlomené i úspěšný architekt, který se zamiloval do svého asistenta, ale manželka pro to nemá moc pochopení. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukám, že v těch jménech mají poněkud chaos. Napřed si po dvě série nejsou schopni zapamatovat jméno Matyho ženy a teď zjišťuji, že ani boxera Mika... A poprvé (a naposledy) mě nakakala Vali, když Lucii přemlouvala, aby ještě dala šanci tomu kreténovi, teda pardón, Tomášovi... ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Eye of tiger .... a to jsem si myslel, že tenhle song patří k boxerskému filmu Rocky a hle on to úvodní song třináctého dílu primáckého Modrého kódu, kde to začíná jako béčkový akční s nelegálními zápasy v suterénu paneláku ( mimochodem co je na tom nelegálního v českých podmínkách to netuším ) což je samo o sobě ve vztahovém seriálu trochu silná groteska. Lékařský motiv tohoto dílu je celkem solidní, ikdyž doktoři zase vystupují jako všeumělci všech lékařských oborů. ()

Reklama

Reklama