Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na základní škole, kterou navštěvuje také neteř majora Strouhala Anežka, je v kabinetě nalezeno tělo ředitelky školy s množstvím bodných ran. Vyšetřování zavede policisty nejdříve k problematickému žákovi a jeho pěstounům, se kterými měla ředitelka svoji poslední schůzku. Policisté musejí nejdříve rozkrýt složité rodinné vztahy. V podezření je také blízký kamarád Anežky, a major Strouhal se tak dostává do nepříjemné situace, kterou musí s Anežkou řešit... (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět nezklamali... Před pár týdny běžela epizoda s názvem Kariéra, kde se neteř elitního detektiva majora Strouhala zrovna vyskytovala na nějaké chatě u kámošky a úplnou, ale úplnou náhodou zrovna projížděla okolo místa činu a stala se nepřímým svědkem vraždy. Nyní někdo zapíchne ve škole ředitelku (kolik takových zapíchnutých ředitelek / učitelek v republice asi ročně máme…) a úplnou, ale úplnou náhodou je to ve škole, kde studuje neteř majora Strouhala. Tento seriál je jednoduše takový malý svět Špecialistů, kteří se sami buď do něčeho namočí, nebo v tom lepším případě řeší trestné činy související s nějakým členem rodiny, kamarádem apod., odhaduji, že každá druhá epizoda je spojena s někým z těchto Špecialistů. Jinak bychom se také mohli pozastavit třeba u toho, proč při prvním výslechu toho fakt drsňáckého kluka s bordelem v nosu je přítomen OSPOD, ale u žádného dalšího výslechu už není, ač jak na konci epizody zjistíme, té holce je teprve 14 let. Velice úsměvné bylo také nalezení vražedné zbraně, kdy excelentní detektiv major Simpson psychologicky zhypnotizoval toho slušňáckého kluka k tomu, aby hned, ač věděl, že se v blízkosti nachází tento elitní detektiv, běžel k té krabici a vytáhl z ní ten nůž. Ono je třeba se také zamyslet, proč by ti výrostci ten nůž ukryli zrovna zde ve škole, když ho mohli pohodově odnést ze školy a hodit ho do jakékoli řeky či rybníka a už velice těžko by vražednou zbraň někdo našel. Motiv silně přitažený za vlasy, to by v republice muselo být každý rok stovky takovýchto vražd. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zapíchlá učitelka ve škole ... Strouhal vyšetřuje a dopadne to dobře. Ale nevím jestli pro diváky, začíná to jet nějak setrvačností a začínám nabývat podezření, že na to už koukám jenom já s kolegou Honajzem. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zas ty náhody! A zrovna Strouhalova neteř studuje na škole, kde dojde k vraždě. Strčte si, milí autoři, tyhle nepravděpodobné náhody, však víte kam. A zrovna náhodou holka chodí s jedním ze svědků a podezřelých. A náhodou jiná holka se motá zcela náhodou po bytě, když tatínek... a tatínek si nezjistil, že je luft čistý. A ten motiv, mankote! Takovou proměnu charakteru postavy by nezahrála ani Medřická, natož taková mladá herečka, chudák, aby ten obrat v jejím myšlení vypadal alespoň trochu trošičku uvěřitelně. Hvězdička jen za prezentaci fajn architektury v okolí Invalidovny, přičemž Motýlka tím skutečně nemyslím. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

.....žiaľ brutalita žiakov rastie....prečo ? .....lebo doba neuznáva autority a pomaly sa nikomu nič nestane...veď aj za vraždu sa dáva bežne v priemere 15 rokov....časť opäť zavádza a od začiatku ukazuje nám možného páchateľa ,ale vieme ,že to bude niekto iný.... ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama