Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odborník na sériové vraždy Petr Kraj sice objasnil vraždu Ulricha, ale odhalením skutečného pachatele může všem kolem sebe spíš ublížit než prospět. Čas je nemilosrdná bestie a Marie potvrdí tajemství jejich společné minulosti. Vražda motorkáře a svědectví napadeného cizince nasměruje pátrání k dvojici romských překupníků. Kriminalisté nutně potřebují Petrovu radu, protože temný kraj v mozku vrahů předurčuje k zločinu a sériová vražedkyně i přes honičku na motorkách stále uniká. V nebezpečí se ocitá i nový hejtman a zachránit ho může pouze jeho nenáviděný sok. I konec častokrát znamená nový začátek... Zvítězí zákon nebo zdravý rozum? Komu se obrátí život naruby? (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

adaben 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel závěrem druhé série to už opravdu klesalo k telenovelám a k ú rovni nekonečných seriálů, přestalo fungovat i venkovské prostředí, který dělalo seriál předtím zajímavým a i některé herecké výkony, zejména L. Vaculíka. dovolím si odbočku, když v osmdesátých letech začal zářit v Soukupových filmech, tak jsem si myslel, že je to jen taková krátkodobá herecká sláva mladého krasavce. A on po třiceti letech udrží svými výkony koukatelný dlouhý seriál, jehož samotný obsah žádná sláva není. Hodně jsem se mýlil... ()

RedRose

všechny recenze uživatele

Trochu neschopná, nevyrovnaná, ale hlavně strašně nerozhodná Naďa, šéfkou krajské kriminálky? To byl na závěr dokonalý vtip..! Ulrichův případ, který se celou druhou sérií táhne jako otravný smrad, nakonec vyšumí do ztracena a dosud bezchybný Kraj si vytvořil svůj první pomníček... Ne, tohle nebylo dobré... Druhá řada je jednoduše špatná a ve všech směrech horší, než ta první... ()

Reklama

caba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nakonec se nechal zlomit sám Petr Kraj,který zamete pod kobereček skutečného pachatele.Proč ,???aby neublížil osttatním.Tak to je gooool!!!Drzý synáček šéfa kriminálky ,nyní již hejtmana ,je vysmátý.Chce jít dál po vzoru svého- hnusného- otce.Závěr ukázal jak to u nás chodí:Mocní jsou nedotknutelní . ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sára Venclovská jako vražedkyně, která modusem operandi a osobní historií je kopií Polívkové z Nenávisti z Případů prvního oddělení, které měli poloviční stopáž, žádnou nudu a kvalitnější provedení. Poslední díl druhé řady se mi zdál v rámci seriálu nadprůměrný, ale to celkově to je neskutečná pomalá nuda. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • V čase 27:31 se ve větě na dataprojektoru za Petrem Krajem (Lukáš Vaculík) vyskytuje pravopisná chyba, kdy před spojkou „že“ chybí čárka. (David7)

Reklama

Reklama