Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si Emily (Amy Schumer) vyrazila se svou velmi opatrnou maminkou (Goldie Hawn) na dovolenou do Ekvádoru, určitě nečekala, že se stanou oběťmi únosu. A tak jim teď nezbývá, než se z této nemilé šlamastiky nějak dostat. Pokud možno živé, vcelku a bez vážnějších zranění. V útěku jim brání nejen jejich únosci, ale také pořádná džungle. (Cinemart)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (94)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Amy Schumer mi není vyloženě nesympatická,ale zároveň ani ne úplně sympatická a její humor mi není úplně vlastní.Od toho se odvíjí i názor na Dámskou jízdu.V jádru to není nic víc než standardní prefabrikát,kde se postavy nechovají ani trochu logicky a slušné fóry by se daly spočítat na prstech jedné ruky.Goldie Hawn navíc vypadá jak vypadá a měl jsem problém jí vůbec poznat...40% ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Ač tady měla být za hlavní hvězdu Amy Schumerová, u mě si tenhle film ukradla pro sebe Goldie Hawnová. Tahle komedie není žádný zázrak, ale rozhodně neurazí a člověk se zasměje. No a to od komedie čekám - zasmát se. Takže jestli tenhle film dávají zrovna v telce a vy se chcete zasmát - klidně si ho pusťte. Možná bych přidal na kadenci vtipů, ale nemůžu chtít všechno. Některé hlášky obou dam jsou dost dobrý. ()

Reklama

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Některé scény byly fakt výborný (napr. dobrodruh v pralese co se tam orientuje podle mapy z restaurace - úplně vidím některý my kamarády schopny toho stejnyho :-D ), celkově si nemůžu stěžovat. Smaly jsme se v kine na Ladies Movie Night všechny. Doporucuju jako film na čtvrtek vecer, kdy vám došly nápady na co koukat. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jonathan Levine je tvůrcem vesměs poměrně netradičních, zároveň ale zábavných a stylových dramokomedií, nicméně tímto snímkem šlápnul do pořádného lejna, a i když se i během této podívané objeví pár výrazných a vážně vtipných scén, tak jako celek to působí strašně tuctovým a především naivním dojmem, což jen potvrzuje navíc to úvodní upozornění, že se jedná o film inspirovaný skutečnými událostmi, čemuž při sledování této hlouposti nemůže věřit snad ani ten největší trouba a naivka. Hlavně tedy obě ústřední postavy mě strašně vytáčeli, což ovšem neházím na hrb jejich hereckým představitelkám, které to zvládli asi v rámci svých i filmových možností dobře, ale prostě ty samotné postavy působily po celou dobu jednak fakt na přesdržku a jednak vážně nepřesvědčivě, ostatně ale stejně jako celá zápletka, která bohužel nabízí jen skutečně tradiční hollywoodsky teatrální vývoj, charakterizovaný slovem Nedůstojný, což je ale právě vzhledem k jménu režiséra velká škoda. Každopádně musím ale i připustit, že díky obsazení a pár opravdu vydařeným vtípkům se to dá přežít bez nějaké větší újmy, ovšem vážně jen s pořádnou dávkou tolerance a zalíbením v daném žánru, či lépe řečeno, v podobně pitomoučkých podívaných. ()

ficek10 

všechny recenze uživatele

Prvnich 45 minut filmu super, celkem originální vtipy. Na dvouch mistech jsme se s pritelkyni opravdu zasmali a musel jsem se krotit abych nerusil ostatni v kine.Zbytek filmu je take vtipny ikdyz cast v amazonskem pralese byla uz nucenejsi. Pokud to shrnu, prvni pule za 5 hvezd, druha 3 s odrenyma usima. Celkove 4 hvezdy. Urcite se do budoucna podivam na tenhle film i s ceskym dabingem. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Film sa točil na Havaji. (dwdb)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama