Reklama

Reklama

Chladnokrevný zabiják zvaný "Nehodový muž" je znám svojí precizní prací, a to z něj dělá nejlepšího v branži. Jeho život se změní, když mu jeho spolupracovníci zabijí milovanou ženu. (AXN)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Celkom som kukal, že Scott Adkins robil aj scenár a zastrešil aj produkciu, ale prečo nie. Jesse V. Johnson (Avengement, Triple Threat) a Adkins je kombinácia, ktorá v bečkových akčných vodách nemá konkurenciu. Príbeh nieje zlý, Adkins, ktorí tu patrí do spolku zabijakov sa po tom, čo mu zabijú tehotnú ex, vydáva na cestu pomsty. Akurát sa musí presekať cez vlastných parťákov, ktorý nie sú žiadne šparatká. Obsadenie je celkom dobré (okrem akčných mlatiček je tu aj Ray Stevenson), akcie majú šťavu (obzvlášť bitka M.J Wihte / Ray Park vs Adkins stojí za to!). Mihne sa tu aj Martyn Ford, no ten bohužiaľ moc priestoru nedostal. Bavil ma aj voiceover, ktorí tu skvelý sedel s tým Scottovým britským prízvukom a aj hudba tu spravila fajn atmosféru. Pre fanúšikov akcie povinnosť, Scott Adkins je tu v najlepšej forme! P.S.: googlil som tu defenestráciu, tak ako mi odporučil Adkins a nekecal, fakt je to vyhodenie s okna :) 75% - 4* ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Viděno s Anglickými titulky. Teda, ten kdo ty titulky dělal, byl hodně divnej, protože spoustu frází bylo pojatých jinak a i skladba vět nebyla taková, jak jí prezentují dialogy :-) Scott Adkins určitě není herecký talent, nechybí mu však charisma, je to sympaťák od pohledu a v tomhle filmu působí jako klasickej drsňák, jezdí na motorce, chodí v kožené bundě, schopnosti využívá maximálně a v pěkných monologách vydatně hláškuje. Jemně komiksové prvky dodávaj filmu trošku ojedinilou atmosféru, navíc jsem rád, že i v současnosti vznikaj akční béčka jak z 80's/90'. Hudba hraje po celej film, krásně se poslouchá a akčních scén tu je hodně. Padne pár výstřelů, několik menších explozí, hlavně jsou zde však souboje v pestrém prostředí - jednou v bytě, na ulici během noci, v kanceláři, ve vile, atd atd atd... Choreografie nedosahuje kvalit Neporazitelného, ale je zde spoustu kopů na x způsobů, otočky, je to víc zaměřené na praktickej styl boje, takže většinou to jsou lokty, zlomeniny, výměny chvatů. Působí to dynamicky, pěkně sestříhaně, kontaktně (i když občas je znát že úder nezapadl či nějakej chvat působí nacvičeně), každopádně ale prostě kdo kouká na filmy se Scottem kvůli soubojům, nebude ochuzený. Jai White se předvede v tělocvične a v kanclu, pořád na to má, to stejný Ray Park, kterého vidim moc rád po tak dlouhý době a sakra, ten chlápek by taky potřeboval akční sólovku jak zmrd, Ray Stevenson vyvolává respekt i když jen nadává skrz pult, je tam nějaká pěkná bloncka s katanou, psycho upír co se snaží lidi otrávit, cápek, kterej jako jedinej člověk na světě používá zlaté stránky a totální magor se sekerou :--) postavy jsem si oblíbil, a několikrát jsem se i zasmál přes celej pokoj. Film se jen trošku bere vážně, jinak atmosféra je taková uvolněná, Adkins si svojí roli užívá a ačkoliv je vizuál klasicky televizní, Jesse V. Johnson odvedl pěknou práci, hlavně že nezprasil akční scény. Nejvíc mě pobavilo zabití s tou sekerou zaraženou v podlaze, náplastě Adkins a každá konfrontace s tim jedným kolegou skrz zlatý stránky, co rád uzavírá i sázky. V malém cameu se objeví i Martin Ford (ten z Undisputed 4) a předvede se v pěkný bitce proti Adkinsonovi. Malá odbočka v podobě, jak se z Adkinsna stal profi zabiják hodně potěšila a byla poutavá. ()

Reklama

Yardak 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších akčňáků Scotta Adkinse, ke kterému si dokonce napsal sám scénář. Kromě Adkinse je ještě z herců velmi výrazný Ray Stevenson. Scénář je takový průměr v akčním žánru, ale je důležité, že tvůrci snímku to berou s nadhledem a umějí přidat vtipné vsuvky k tématu. Fajn béčková variace Johna Wicka - 75 %. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Adkins a jeho masakrozna kondicka zas potiahli aj toto do znesitelneho priemeru. Teda cakat od herca menom Scott Adkins herecky vykon je zo zanru sci-fi, ten hrat nevie a nezahra anoi hovno, ale kondicku mal dobru. Teda masakrozne dobru, abych bol presny. Dialogy su dost faux pas, ale jaxom napisal, zachranuju to dobre bitky. Akurat mi chybala nejaka ta autonahanacka, poskocil bych este vyssie : 65 % ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn jednohubka. Keby som to mal zhrnúť v pár slovách, tak by to znelo asi nejako takto "John Wick v Adkinsovom podaní" čo nie je ani urážka jednej strany ani druhej, v podstate, kto Adkinsove filmy pozná, vie, čo môže očakávať. Čo potešilo, tak celkom fajn odľahčený tón a určite fajn dobré aj keď minimalistické obsadenie. Nebolo to zlé, ako som z traileru očakával. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Když se kolem 50. minuty baví mladý Mike (Scott Adkins) s Big Rayem (Ray Stevenson) před jeho domem, jsou vidět v pozadí auta ze současnosti (Mercedes Benz třídy C třetí generace 2007–2014, Land Rover Freelander první generace 1997–2006 a VW Polo čtvrté generace 2002–2009), i když se děj odehrává v 80. letech. (DBlitz)
  • Na hřbitově během diskuse Mikea (Scott Adkins) a Charlie (Ashley Greene) upustí Mike šálek kávy na zem. O několik minut později, když Charlie odchází, je vidět, že šálek kávy je nyní na jiném místě. (Johnny.ARN)
  • Kolem času 00:02:50, poté, co Mike (Scott Adkins) kopne do lavičky, se nejprve objeví ve vzpřímené poloze vlevo od plastové židle a v dalším záběru je převrácená a stojí před židlí. (Johnny.ARN)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Reklama

Reklama