Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Škola je zavřená a Clay, Tony a Justin mají obavy, co je s Tylerem. (Netflix)

Recenze (6)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle už bylo o nervy. Ale atmosféra pro střelbě mi připomínala tekutý písek. Takže super epizoda, a vůbec nebudu řešit kokotiny typu jestli to je reálný nebo ne. Kdyby se filmy a seriály natáčely jen podle reality, tak nemá cenu na to koukat, to můžu koukat za zprávy. Emoční vypětí Claye na konci a celkově síla deprese, kterou tenhle díl napekl je na plný počet. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekněte mi někdo, že je tohle celý jenom špatnej sen a ne reálná epizoda, prosím! Jak vůbec někdo.. Jak tohle někoho napadne do prdele? :D Já už fakt nevím, co mám na tohle říct, tohle je takovej shitfest (ve špatným smyslu), tady už nic nedává smysl, ale jako vůbec žádnej. Začnu tak nějak popořadě. To mám vážně věřit tomu, že nějaká takováhle střílecí akce by se konala ve škole? I kdyby něco takovýho plánovali, tak snad to řeknou učitelům nebo něco ne? Ale to nee, ředitel se prostě rozhodl udělat žákům zážitek, na kterej nikdy nezapomenou. Hah tak aspoň to se mu povedlo, takovýhle trauma jim zůstane na celej život. Ježiiiš, to jak je tohle špatný. Tvůrci kurva, dejte těm postavám aspoň nějakou osobnost, vždyť to vypadá tak uměle, to jste slepý nebo co? Ale co už, však tady nedává smysl vůbec nic, to nemá cenu. Hodnocení: po seriálu dobrovolně zajdu na psychiatrii/10 ()

Reklama

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"No, I'm still team Tyler." Monty získává body :'D a pokec trio Clay, Bryce a Monty prostě super. Onen "lockdown" mě trošičku pobavil :') (lockdown, y'know hehe) a to "drama"... fakt to potřebuje štítek komedii, protože něco tak směšného jsem dlouhou dobu neviděla. Ale je pravda, že kdejakému Amíkovi občas hrábne a jde vystřílet školu, ale come on - opravdu potřebujete mít VŠECHNO ve 13RW? A ten konec? To je opravdu výsměch... Kdyby ta epizoda skončila tím, že zjistili, že to bylo jen cvičení, tak by to byla opravdu dobrá epizoda. Ale takhle? Opravdu výsměch.... Aneb jak pár minut s Clayovým mental breakoutem dokáže zkazit celou epizodu.... Nerada to uznávám, ale to se tvůrcům až tak moc nepovedlo. PS: A ten krásný "Mám v piči konec minulé epizody" začátek mě fakt naštval. Ale konec této epizody to hravě překonal. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudu rozebírat to, jestli je něco takového vůbec legální, v USA nežiju, ale i tak to byla naprosto stupidní epizoda. Clayovy halucinace mě vyloženě se*ou ještě víc než kdy předtím, navázání na konec z minulé epizody bylo vyloženě WTF na entou a ten závěr?!?! To bylo něco fakt neuvěřitelného, a tím teď nemyslím Claye, ale tu neuvěřitelnou brutalitu ... Toto přece nemůže být legální ani v Americe?! ... Hvězdičku za dějovou linku Alexa a Tylera. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při sledování se mi nechtělo věřit, že něco tak pošahanýho jako cvičná školní "koulovačka" existuje, ale je to tak. Lidi na druhé straně Atlantiku vážně žijí v zcela odlišném světě. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama