Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Studenti jsou ve stresu z přijímaček na vysokou a Clay je na tom psychicky čím dál hůř. (Netflix)

Recenze (6)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přísahám, že jedinej normální člověk v celým seriálu je snad jenom Tony, jinak jsou všichni totálně mimo. Díky bohu, že už zbejvaj jenom tři epizody, pak si konečně můžu dát detoxikaci, už se na ni těším. :D Máme tady Claye, kterýho nechali úplně v pohodě utéct z psychiatrie, jakoby nic odešel hlavním vchodem, potom zaskočil na minutky pokecat za psychologem, kterej nejspíš zavolal kamsi, že Clay je naprosto v cajku a nemá žádný šílený halucinace, a to je všechno. Ano, čtete správně, Clay normálně může zase chodit do školy a to, že ještě před pár hodinama pobíhal po trávě a mluvil s halucinacema? Jeežiš však z toho vyroste. Do prdele cože? To nemyslej vážně, tohle musí bejt jenom jeden velkej aprílovej vtípek. No aspoň si všichni uvědomili, jak je Ani otravná, že jim to ale trvalo. A Alexův románek? To snad nebudu ani rozebírat. Hodnocení: už z toho mlátím hlavou do zdi/10 ()

Reklama

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4/10 Fakin upe jinak tahle série funguje. Je to fakt jako kdyby jste se dívali jak někdo bije psa palicí. Je to fakt zklamávající a je těžký se na to plně soustředit, protože to prostě není zajímavý. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O trochu lepší než předchozí epizody. Clayovy halucinace konečně nezabírají většinu času epizody a dějová linka s Tylerem je fakt luxusní. Tentokrát se závěr podařil výborně. Naopak chování Alexe mě trochu zklamalo a Diego mě se*e snad úplně stejně jako Ani. Tři a půl hvězdičky. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama