foto

Reed Diamond

  • nar. 20.7.1967 (50 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Confessions of a Teenage Jesus Jerk
2012 Mnoho povyku pro nic
2010 Firebreather (TV film)
2007 Bill
2006 Darkroom, The
Faceless (TV film)
2005 Dobrou noc a hodně štěstí
2004 Spider-Man 2
2003 S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
2001 Tři dny (TV film)
2000 V pravé poledne (TV film)
1996 Příběh jednoho života (TV film)
1995 Nájemní vrazi
1994 Jasné nebezpečí
1993 Slepý bod (TV film)
1990 Memphiská kráska
1988 Date Rape (TV film)

TV seriály

2017 Feud (TV seriál)
The Other Woman (S01E02)
Pilot (S01E01)
Designated Survivor (TV seriál)
Brace for Impact (S01E21)
Bombshell (S01E20)
Lazarus (S01E18)
další epizody (6)
2016 Underground (TV seriál)
The White Whale (S01E10)
Black & Blue (S01E09)
Graves (S01E08)
další epizody (10)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Paradise Lost (S03E16)
2015 Good Girls Revolt (TV seriál)
Městečko Pines (TV seriál)
A Reckoning (S01E09)
The Friendliest Place on Earth (S01E08)
Betrayal (S01E07)
další epizody (8)
Minority Report (TV seriál)
Jak prosté (TV seriál)
Cena za obchod (S04E06)
2014 Ve službách CIA (TV seriál)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
What They Become (S02E10)
Ye Who Enter Here (S02E09)
The Things We Bury (S02E08)
další epizody (7)
2012 Revoluce (TV seriál)
Kašmír (S01E09)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
2010 24 hodin (TV seriál)
Day 8: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S08E24)
Day 8: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S08E23)
Day 8: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S08E22)
další epizody (8)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Příběh Elišky z Čech (S02E05)
Dům loutek (TV seriál)
Skutečný věřící (S01E05)
Šedá hodina (S01E04)
Tréma (S01E03)
další epizody (5)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Cestovatel (TV seriál)
October Road (TV seriál)
2006 Hvězdná brána (TV seriál)
Síla vůle (S09E14)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Spor o kosti (S02E10)
2003 Policejní odznak (TV seriál)
Co-Pilot (S02E09)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Our Gang (S01E02)
Pilot (S01E01)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace