Reklama

Reklama

Píší se 80. léta minulého století, Detroit zachvátila epidemie cracku a drogám byla vyhlášena nemilosrdná válka. Mladý gangster vypráví působivý skutečný příběh dělníka a jeho dospívajícího syna, Ricka Wershe Jr., který se stal tajným policejním informátorem a později drogovým dealerem, aby nakonec skončil na doživotí ve vězení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (86)

Ant 

všechny recenze uživatele

Typický McConaugheyho žánr, kde v hlavní roli je bizarní příběh a postavy, které dokáže vymyslet jen sám život. A právě příběh Rickyho je důvod, proč film funguje, i když tempo a skladba zápletky zaostávají. McConaughey a nováček Richie Merritt jsou výborní. 80. léta film vystihl perfektně a slyšet hudbu Maxe Richtera je vždy příjemné překvapení. Zábavná negativní reklama na americký justiční systém. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

dobře zahrané drama s tím správným ošuntělým lookem Detroitu osmdesátých let...bohužel ale taky dějově celkem průměr (i když podle skutečnosti),který vlastně ani nemá čím překvapit.Amerika tyhle typy lidí evidentně přitahuje (nebo vytváří),takže i když jde o příběh na reálném základu,nemohl jsem se zbavit dojmu,že tohle už sem viděl několikrát a lépe...60% ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Sivy sedivy priemer o tom, ako sa robotnikov syn stal dilerom salmonelozy, pardon drog a potom putoval do basy. Matthew McConaughey nikdy nebol extra kvalitny herec a stale ho povazujem za ciry priemer. Film vsak taha hlavne on, v tom suhlasim so svojimi oblubencami, no pribeh je nic moc ..... i po rokoch to ostane v nezazivnom priemere  : 50 % ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Kdyby v tomhle filmu nehrál Metyjů, tak bych si ho nikdy nepustil. Takle sem mu dal šanci i přes celkem nízký hodnocení, páč mě zajímal herecký výkon a taky příběh vypadal celkem slibně. No, Metyjů nedostal tolik prostoru a dějově to bylo hodně, hodně slaboučký. Jeden bílej klučina mezi hromadou černejch uličníků, to nikdy nemůže vést k něčemu dobrýmu :o). No a takyže nevedlo. Všichni nakonec skončili za mřížema :o). Vlastně je takovej malej zázrak, že sem to dokoukal uplně až do konce. Něco mi říká, že už tohle nikdy neuvidím... ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Obsazení hlavní mužské/ chlapecké postavy byl fail. Ten kluk tomu nedal vůbec nic. Možná nepochopil, čím by si ten vklad zasloužil ten původní, skutečnej Ricky..? Já jsem to nepochopil taky. Film o nesympatickým, bezcharakterním gaunerovi, zahranej jiným extrémně nesympatickým kořeněm. Matthew na vedlejší koleji, bez šance to ovlivnit. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 31. srpna 2018 na Telluride Film Festival. (BMW12)
  • Natáčelo se od 21. března do 6. června 2017 v Clevelandu, Detroitu, Las Vegas a Miami. (BMW12)

Reklama

Reklama