Reklama

Reklama

Ve spárech ďábla

  • USA The Possession of Hannah Grace (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Otřesný obřad vymítání ďábla se vymkne kontrole a vyžádá si život mladé ženy. O několik měsíců později má Megan Reedová (Shay Mitchellová) službu v noci v pitevně, kam přivezou znetvořené mrtvé tělo. Megan, která je uvězněna sama v podzemních chodbách, začne mít strašlivé vidiny a zmocní se jí podezření, že tělo je posedlé nemilosrdnou démonickou sílou. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (176)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Na tento film som sa tešil no po pozretí som sklamaný.Čo sa hororvej stránky týka tak nebola najhoršia ale diváka ktorý má pár hororov pozretých nemá šancu vystrašiť.Postavy tu proste boli, ale nejaký vzťah k nim nezískate. Koniec ničím výnimočný a aj napriek tomu že takéto filmy mám rád sa mi to proste nepáčilo.Celkom nuda. Za mňa 2*. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Vynikající prostředí, dobrý nápad, kvalitní filmový štáb a chuť natočit fajn horor. A přece se to dá tak lehce posrat. Tohle je vážně škoda, za jakýchkoliv jiných možností by to mohl být horor jako víno. Bohužel, lehce se dá z kvalitní podívané přejít na tuctovou sračku a z příjemně vybudované atmosféry vygradovat totální předvídatelnou nudu. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film v podstatných veciach kopíruje The Autopsy of Jane Doe. Lenže len po obsahovej stránke, lebo spracovaním a ani atmosfére sa na spomínaný horor nechytá. The Autopsy je o čarodejnici, toto zas o démonovi a tak podobných filmov je nespočetné množstvo, líšia sa hlavne iba tým, že menia prostredie, kde sa odohrávajú. A tento film nie je výnimkou. Prostredie márnice super, ale film to vobec nevyužil. Skoro žiadna atmosféra, lakačky o ničom a chabé spracovanie, robí z tohto filmu, len čisto priemerný snímok, ktorý neurazí, ale ani nenadchne. Aspoň, že sa dobre pozeralo na Shay Mitchell. Za ňu a ešte za sľubný začiatok, dávam slabé, ale 3*. ()

JetDryerFan 

všechny recenze uživatele

Za mě příjemné překvapení. Film se nesnaží přehánět svou strašidelnost a spíš skvěle využívá prostředí, kde se odehrává. Už po druhé scéně je sice jasný (spoiler), že karty na otvírání dveří, světla na pohybová čidla a výtah budou hrát velmi důležitou roli, což se taky později potvrdí, takže trochu nuda. Ale závěr filmu se s tím nijak nemaže, tak není prostor vymýšlet bůhví jakou pecku na závěr, která by to mohla akorát pokazit. 65% ()

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Minulý rok moc hororů s ,,demon/devil'' tématikou světlo světa nespatřilo, ačkoli je to téměř každý rok nejzastoupenější subžánr, a tohle je z toho mála jedna z lepších žánrovek. Nicméně zaplatit si vstupenku do kina, by bylo vyhození peněz. The Possession of Hannah Grace je ten tip filmu, který si jednou užijete v poklidu doma, ale nebudete mít potřebu se k němu vícekrát vracet. Máme tu sympatickou hlavní představitelku, trpící otravnými vizemi, kterých naštěstí není tolik a skvělou Kirby Johnson, která svými reálnými pohyby nahání hrůzu i v normálním, natož pak v posedlém stavu, se kterým si maskéři dost pohráli. Prostory márnice jsou sami o sobě creepy a tvůrci s nimi dokázali naložit natolik dobře, že jsem měl občas mrazivé pocity z tísnivé atmosféry. Nejsou tu čas tahající nudné dialogy, takže to má svižný děj a příjemnou stopáž, která rychle utekla. Určitě bych byl ale opatrný v porovnávání s Jane Doe, ta byla minimálně o třídu lepší a s Hannah mají společné pouze téma márnice. Špatné to tedy nebylo, ale zdejších 50% je oprávněných. Chybělo tomu něco nového.. něco, co bysme neměli možnost vidět v každém druhém podobném hororu. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Kirby Johnson získala roli Hannah na základě své taneční průpravy a schopnosti vykloubit si ramena a všelijak pokroutit tělo. Díky tomu, je prý většina poloh těla Hannah reálná a jen minimum z nich bylo vytvořeno pomocí digitálních efektů. [Zdroj: časopis Cinema 01/2019] (ČSFD)
  • Fiktivní „Bostonská metropolitní nemocnice“ uvedená ve filmu, je ve skutečnosti Bostonská radnice (tShay Mitchell). (ČSFD)
  • Ve scéně, kdy Andrew (Grey Damon) ťuká na dveře Megan (Shay Mitchell), si jde všimnout, poté, co se Megan obleče a jde otevřít dveře, vpravo v místnosti jednoho z kameramanů. (MichalSebek)

Reklama

Reklama