Reklama

Reklama

Ve spárech ďábla

  • USA The Possession of Hannah Grace (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Otřesný obřad vymítání ďábla se vymkne kontrole a vyžádá si život mladé ženy. O několik měsíců později má Megan Reedová (Shay Mitchellová) službu v noci v pitevně, kam přivezou znetvořené mrtvé tělo. Megan, která je uvězněna sama v podzemních chodbách, začne mít strašlivé vidiny a zmocní se jí podezření, že tělo je posedlé nemilosrdnou démonickou sílou. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (176)

Yoshitsune odpad!

všechny recenze uživatele

Ve spárech anorektické holčiny, je horor který se nebojím zařadit do kategorie "naprosto debilní". Rok co rok, se objeví tři typy hororu děsivé = Hereditary, zábavné = The Nun a debilní, v tomhle roce, se nebojím tenhle horor, označit za ten debilní. Zatímco Valakovi, se vyčítají lekačky a hloupé kliše, tak tomuhle filmu, by se snad, dalo vyčíst naprosto vše, hloupé postavy, nulová atmosféra, zvláštní pořadí v jakém postavy umírají a naprosto legrační a úsměvný modrooký démon, který umí zvedat lidi aaa to je vše. Zatímco Valak, velice zdařile vytvářel atmosféru, lekačky měli správný lekací efekt a každé strašení bylo intenzivnější a intenzivnější, tady nic takového neni, v polovině sem měl chuť se zvednout, a odejít, asi sem to neudělal, jelikož sem naivně doufal, že se v té druhé polovině se něco stane, to byla chyba. Když sem nedávno viděl trailer, říkal sem si, to je dobré, to vypadá velice dobře a prostředí márnice, je neotřelé, bude to fajn horor, taková příjemná jednohubka ke konci roku, no mé hodnocení snad mluví za vše. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Hm OK, někdo viděl film The Autopsy of Jane Doe (2016) a rozhodl se udělat další horor o mrtvole v márnici, která není zas tak mrtvá a postupně všechny kolem sebe likviduje. Hlavní hrdinka ale byla super sympatická, takže se na to dalo dívat. Jediné, co mi vadilo, bylo asi prvních 5 minut filmu, kdy je zbytečně vysvětlováno, co se Hannah stalo a divák pak přichází o pár překvapení - např. kdyby nebylo prvních pár minut, nevěděli bychom, že ten "bezdomovec", co se snaží dostat do márnice je její otec - což docvakne každému, i když mu není vidět do obličeje. Navíc k čemu je nám scéna, že Hannah prošla nevydařeným exorcismem - navíc se tu samou informaci dozvíme, když si ji hlavní hrdinka hodí do Googlu. Celkem mě mrzí, když po shlédnutí filmu mám milion lepších nápadů, jak by se dalo budovat napětí a odkrývání tajemství, které diváka nejen baví, ale i příjemně děsí. Ale jako příjemný béčkový horor na víkendové odpoledne super. ()

Reklama

WathanajX 

všechny recenze uživatele

Jak jsem se dostala k tomuto hororu s tématikou opět a pořád donekonečna ďábel vážně netuším. Ale nakonec jo dá se říct, že to nebyl až tak špatný nápad. Klady: Vážně tleskám nápadu s prostředím márnice! To byla opravdu velmi dobrá volba a už jen z toho mi naskakovala husí kůže. Atmosféra také skvěle zvládnutá i když asi by se tady dalo pár věcí malinko pozměnit, protože i takový posera jako já se v některých částech moc nebál. Z čeho jsem ale nahnáno měla byly skvěle provedené masky a doprovodné zvuky, které mě budou ještě dlouho strašit. Hlavní herečka velmi sympatická a ostatní osazenstvo také. Zápory: Celý film jsem uznale kývala hlavou ale i tak jsem si pořád říkala to přeci nemůže být všechno!? Divák prostě cítí že i přes veškerou hrůzostrašnost a poctivou hororovou atmosféru tu přeci jen něco chybí. Navíc po chvíli i ty neustálé prapodivnosti, které se kolem mrtvé holky dějí přestanou bavit. Taky jsem opět nebyla nijak moc nadšená z podle mě už totálně vyždímaného tématu s ďáblem, exorcismem a posedlou holkou. Jo zavinila jsem si to sama název mě dost výmluvně varoval, ale je opravdu těžké najít dobrý horor, kde ten ďábel prostě ani trochu nevystupuje. Co se dá říci k závěru? No ani pořádně nevím tady se odehrála během kratičké chvíle veškerá pořádná akce filmu navíc docela divná a také s velkým otazníkem. Takže zase závěr bohužel nic moc… Hodnocení: (3*) za hlavní herečku a výbornou atmosféru ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film v podstatných veciach kopíruje The Autopsy of Jane Doe. Lenže len po obsahovej stránke, lebo spracovaním a ani atmosfére sa na spomínaný horor nechytá. The Autopsy je o čarodejnici, toto zas o démonovi a tak podobných filmov je nespočetné množstvo, líšia sa hlavne iba tým, že menia prostredie, kde sa odohrávajú. A tento film nie je výnimkou. Prostredie márnice super, ale film to vobec nevyužil. Skoro žiadna atmosféra, lakačky o ničom a chabé spracovanie, robí z tohto filmu, len čisto priemerný snímok, ktorý neurazí, ale ani nenadchne. Aspoň, že sa dobre pozeralo na Shay Mitchell. Za ňu a ešte za sľubný začiatok, dávam slabé, ale 3*. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Absolútne tuctový démonický horor, ktorých je ako hnoja..., ale nie je to žiadna tragédia a v podstate takáto jednohubka fanúšika poteší. Keď už pre nič iné, tak určite minimálne pre tie nádherne hororové priestory nočnej márnice v obrovskej bostonskej nemocnici. Už dávno som z hororovej výpravy nemal tak "krásne" skľučujúci pocit, atmosféra sa miestami skutočne dala krájať. A to je veľké plus. Príšera obstojná, aj keď nijak obzvlášť hrôzostrašná. A aj ten bodycount mohol byť väčší. Vo finále ale nemám väčšie výhrady.... kiež by viacero pokusov o horor skončilo aspoň takto... 60 %!! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení začalo 7. listopadu a skončilo 17. prosince 2016. Natáčelo se ve státě Massachusetts. (Varan)
  • Ve scéně, kdy Andrew (Grey Damon) ťuká na dveře Megan (Shay Mitchell), si jde všimnout, poté, co se Megan obleče a jde otevřít dveře, vpravo v místnosti jednoho z kameramanů. (MichalSebek)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno