Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Detektiv Harry Ambrose odešel od policie a je již rok v důchodu. Spolu s přítelkyní Sonyou si chtějí užít dovolenou na ostrově Hanover. Náhodné setkání jej svede s Percy Muldoonovou, dívkou ze zdejší významné rybářské rodiny, a byť spolu mluvili jen krátce, dívka na něj zapůsobila svou nepopsatelnou odlišností. I zde na ostrově Harryho provází nespavost, a tak se první noc rozhodne projít. Narazí na vyděšenou Percy, kterou začne sledovat až ke vzdálenému útesu u moře. Zde se dívka zastaví, ohlédne a skočí do hluboké tmy pod ní, aniž by stihl Harry jakkoliv zareagovat. Bývalý detektiv se tak opět dostává do řešení dalšího případu. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prostredie ostrova štvrtej sezony je lákavé. Modlím sa, aby to však nedopadlo ako naposledy, totálnym záverečným fiaskom trojky. Osobne ma odrádza, ak už je hlavný hrdina mimo službu, nemôže nosiť zbraň a takmer "chcípa" ,avšak Bill Pullman je vo svojich 67. rokoch neuveriteľne stále charizmatický! Nechcelo sa mi do toho, ale nakoniec tomu dávam šancu. ()

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle nevypadá tak dobře, jak předchozí série, hlavně první a druhá. Vyšetřovací schéma je tady již klasické. Harry se náhodou setká s ženou, která se posléze za podivných okolní ztratí a on je u toho. A i když už u policie nedělá, je přizván k vyšetření případu. Vše, co o něm víme z předchozích sérii se tu připomene a poté sledujeme život ženy, který předcházel jejímu zmizení. Nic zajímavého. ()

Reklama

Metuje 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po horší 3. sérii jsem čekal nějakou bombu, místo toho jsem dostal pilot, který mě žádným způsobem neuchvátil, smrt byla příliš záhadná a rychlá na to, aby mě uchvátila. Zase se dostáváme do prostředí naprostejch šílenců, Harry klasicky zachraňuje policii zadek, aby se úplně neztrapnila. Doufám, že přijde nějaký zvrat a tvůrci víc přitvrdí, alespoň ve stylu 2. řady. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomu se říká restart! Po proklínané třetí řadě přehodil seriál výhybku z psychologické vyšetřovačky zdánlivě iracionálních zločinů do vod mysteriózní severské krimi. A sluší mu to. Insomnie, stárnoucí detektiv ve výslužbě, rybářská díra kdesi na severovýchodě USA, rodinný klan a záhadné rituály. Krmte mě, chci další. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama