Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Percyino tělo bylo nalezeno v moři. Pitva potvrdila, že smrt způsobil pád bez cizího přičinění. Případ se tak začíná uzavírat, ale Harry má stále mnoho nezodpovězených otázek. Mezi nimi, proč spolu často Collin a Percy vyjížděli sami na moře, jak detektivovi prozradil Mike Lam. Přesto se Sonya rozhodne odjet z ostrova, když u nich přistihne slídícího vetřelce. Harry i na naléhání Meg však zůstává... (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak už víme co se stalo s Percy, co tomu ale předcházelo a co znamenají mystické věci to je otázka. Kazdopadne seriál prochází výborná mysteriózní temna atmosféra a jdem zvědav co se z toho vyklube. ()

Reklama

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najlepšia časť, konečne máme telo ale tým sa ešte zďaleka nič nekončí. Najslabším článkom je jednoznačne Sonya, ktorá je s Ambrozom len dovtedy kým jej to vyhovuje ale akonáhle sa muž zahryznúť do prípadu tak ona uteká preč s tým ze ona už ďalej takto nemôže. Aši ktovieaku predstavu o detektívne práci nemala. Nevadí, aspoň Ambróz už nebude kto držať späť. Ide na konfrontáciu s podozrivým číslo 1. Predbežne myslím ze Percy mala dieťa (Valerie?) ktoré musela porodiť aj zanechať na pevnine aby sa domáci nič nedozvedeli a rodina to zahrala na obyčajnú rebeliu utekom do mesta. Najviac ma baví najzahadnejsia linka ktorá sa nám postupne odkrýva - the Wicker man ! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama