Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jamie se přizná Harrymu, že předešlou noc zabil Kyla. Harry mu chce pomoci a nabádá ho, aby se policii sám přiznal, čímž by alespoň zmírnil svůj nevyhnutelný trest. Je si plně vědom, že by mohl ublížit i někomu dalšímu, a je proto třeba situaci co nejdříve vyřešit. Jamieho vztah čeká další rána, když si Leela po návštěvě Sonyi v jejím obchodě nepřeje, aby s ní Jamie nadále žil... (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ambróz je v tom až po uši, ťahy manipulátora Jamieho vychádzajú na povrch a on sa stavia do role obete. Je to až učebnicový prípad. Najjasnejšie to vidí a popisuje maliarka, ktorá sama šíri ďalej leaknuté info. Je dôvod prečo sa o živých prípadoch nehovorí s verejnosťou... Keď už vyzerá že je koniec tak to zaklincuje dokrútka a slučka sa sťahuje. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám nepříjemný pocit, že se seriál, který mě hodně bavil, mění ve třetí řadě v něco, na co se mi už skoro nechce dívat, protože se tvůrci rozhodli děj uměle natahovat velmi podivně vedeným policejním vyšetřováním. Pokud tedy vůbec nějaké probíhá, protože už si tím vlastně nejsem jistý. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyšetřování víceméně už neprobíhá, protože se neobjevují důkazy, takže je Harry na mrtvém bodě. Zatímco Jamie řádí dál. Situace je opravdu svízelná, protože do této chvíle byl Jamie víceméně obětí, a to že se mu Harry snažil porozumět si zachovává podstatu předchozích řad. Jenže Jamie je idiot a totálně to posral a situace se dotkla i Ambrose. Takže příběh pokračuje, ale ne ve stylu vyšetřování, což je zásadní změna oproti předchozím sériím. Vyloženě mě to nevadí a čekám, jak se to nakonec vyvrbí. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama