Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na obrazovky přichází spravedlnost, tentokrát v mužské podobě soudce Alexandra. A řešit se budou především peníze. Dluhy, exekuce, zpronevěry a podvody. (TV Barrandov)

Recenze (55)

Jansuper 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv teď asi budu fakt vypadat jako blázen ale jako já když se nudil a chtěl se pobavit nebo si zlepšit náladu tak sem si soudce alexandra pustil a vždy sem se zabavil a zasmál,  podle mě herci nejsou tak špatní jak tu všichni říkají, umějí tam všichni pobavit, scénáře sou dobré, bývám i v napětí jak dopadne rozsudek 😅. I zajímavé to bývá ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Totéž jako "Soudkyně Barbara". Tohle je ten typ odpadu!, který sleduji, protože mě zajímá, kam až dokáže televizní "zábava" klesnout. Nejvíc ze všeho miluju, jak se v úvodu sdělí problém, a pak se 90 % času řeší zcela irelevantní hovadiny, aby mohl ve finále padnout rozsudek založený na výpovědi sousedkyxD. A ty 4 reklamy, to je taky pecka.;-) GUILTY PLEASURE. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Znáte tu historku o Adamovi a žebru? Tentokrát se Barbaře stýskalo po železném muži v taláru a vymodlila si na čertu Soukupovi, aby jí v odpoledních hodinách dělal společnost soudce Alexandr. Barrandov koupil práva na soudce Dredda, ten dostal tvář herce Jana Fišara, kterého s Barbarou pojí někdejší manželský svazek. A na světě je soudce, který justici moc dobře nereprezentuje, neb je zarostlý šedivým vousem, protože vlci práva jdou sem. A hned od počátku se v soudní síni perlí nebývalým způsobem, který jde daleko za hranice parodie. Hláškuje se ostošest, namátkou vybírám perly - advokátka pracuje v advokátní kanceláři Helena a přátelé, žalobce se ohání firmou Od podlahy až po strop, advokátky jsou příliš sexy, prostě naprostá šílenost, která svojí nezáměrnou debilitu vybičuje do nevídaných výšin a dostane do kolen každého, kdo si kolem čtvrté odpoledne zapne Barrandov. Alexandrovi se nedá dát odpad. Je to všelék na justiční omyly, ke kterým by s Alexandrem za soudní stolicí (opravdu nemám na mysli vyměšování) určitě nedocházelo. Maximálně tak jednou za deset let. 1/10 ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele

????????????????????? Jako tohle už Tv Barrandov fakt nemyslí vážně!! Kdo toto doprdele sleduje????? Vždyť tady nikdo takovej ani nežije, to co se odehrává na obrazovce nemůže vymýšlet normální scénárista, ale totální idiot, kterej si spletl Českou republiku s nějakým neexistujícím státem, to je moc toto už!! ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je ještě větší katastrofa, než soudkyně Barbara a to už je co říct. Tady už mě bohužel (nebo bohudík) nezaujalo vůbec nic. Velmi chabé herecké výkony a nepříliš přesvědčivý soudce – to má být prdel? Tento projekt se moc nepovedl. Viděl jsem cca 5-6 dílů a jen jeden jediný jsem viděl až do samotného konce. Páč to se fakt nedá toto… ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě 2019/14 s názvem Kráska a zvířecí doktor v čase 45:28 je naprosto zřetelně vidět, že celý spis, který si právní zástupce odpůrce přebírá od svědka, jsou pouze prázdné papíry. (Petr.Pe.8627)

Reklama

Reklama