Reklama

Reklama

Při pátrání po měděném drátu narazí detroitský dospívající chlapec Eli Solinski na supermoderní zbraň, která má výjimečnou moc. Když se jeho bratr Jimmy zaplete do potíží s místním šéfem podsvětí, oba sourozenci popadnou tajemnou pistoli a dají se na útěk. Eli a Jimmy jsou tak nuceni svádět boj na život a na smrt s armádou zločinců a dvěma těžce obrněnými futuristickými vojáky, kteří chtějí získat svou zbraň zpět. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (74)

Kamil.Berane 

všechny recenze uživatele

69% - nejedná se o klasické sci-fi. Nenajdete žádné mimozemské civilizace. Komu se však líbí nadčasová budoucnost lidstva vložena do současnosti, tak si rozhodně přijde na své. Několik akčních scén dodává filnu energii. Překvapilo mě, že film byl celkové hodnocený od uživatelů pod 60%. Je zde sice několik částí filmu kde by se dalo přidat. Jedná se především o vztahové scény. Tvrdost nevlastniho otce postrádajicí pochopitelnost. 60000 dolarů za ochranu ve vězení? A nakonec bratr z budoucnosti který ujišťoval čtrnáctiletého, že byl schován aby byl v bezpečí do rodiny kde byl nevlastní bratr s kriminální zkušeností. No a tak bych mohl pokračovat. Nicméně celkově byl film stravitelný a kdo nehledá absolutní špičku ve sci-fi, tak určitě nebude zklamaný. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"KIN" má svoje dobré momentky, no nemôžem sa ubrániť pocitu, že to mohlo byť silnejšie, že to mohlo mať viac a viac využiť z toho potenciálu, ktorý sa tu ponúka. Lebo akosi film neponúka veľa muziky vo svojom hracom čase. Tá vesmírna zbraň je super, no keby sme ju mohli osobne využiť viac a ukázať jej schopnosti a možnosti. Pretože je pravda, že to ešte nemohli byť všetky jej možnosti. James Franco tu opäť hrá grázla, ktorý je proste len grázel. Myslím si, že tento rok to ukázal aj horšie, no nemôžem ho pochváliť. Jack Reynor je okey, no neviem či jeho postava ma nejako berie. Myles Truitt celkom funguje. No asi by som sa chcel o ňom dozvedieť viac. A možno keby sa tam viac vybudoval vzťah s jeho otcom. Miesto toho je film najprv trošku nudný a nezaujímavý, no postupne sa to rozbehne a konečne sa niekam dostaneme. Ak chcete sci-fi film, tak budete čakať viac. Ak akciu, tak tiež budete očakávať viac. V mojich očiach nedotiahnutý film. Alebo sa minimálne sústredil na nesprávne elementy. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Sci-fi prvek byl sice tak trochu zbytečný, ale ve výsledku šlo o jednu z nejzajímavějších věcí na tomto zpočátku slibném, později nudném a na konci překvapivě zábavném filmu, který neurazí, nenadchne, ani vás neokrade o příliš času. Co do herecké sestavy je to pěkně našlapané, triky jsou fajn a přestřelky mají dokonce šťávu, ale příběh není dvakrát objevný a mixuje kdeco s kdečím. ()

cernakus 

všechny recenze uživatele

Hvězdně obsazené céčko, které si chce hrát na áčkové drama rodinných vztahů. Některé pasáže jsou velmi dobré, ale bohužel celkové vyznění je nemastné a neslané. Kvůli ratingu jsou také extrémně limitované násilné části a většina mordů je mimo obraz. Závěr je pak tak trapný pokus o mindfuck, až je to samo o sobě mindfuck. Zejména kvůli závěru to na dvě hvězdy těsně nedosáhne. ()

matous20063 

všechny recenze uživatele

Takový odpočinkový film. Příběh je jako ve většině sci-fi filmů. Ovšem z nějakého důvodu jsem se do filmu zažral. Příběh po pár nudných scénách vás začne bavit. A ano je to takové klišé, ale scenáristi si jak je vidět hodně s filmem prohráli. Vyzvednout musím také speciální efekty které jsou velice zajímavé a krásné zpracované. 70% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Keď Jimmy (Jack Reynor) popíja v moteli na verande so striptérkou whisky (58. minúta), podáva jej takmer prázdnu fľašku. V ďalšom zábere, keď ju už striptérka drží, je fľaša takmer plná. (brianko.sk)
  • Ve scéně na policejní stanici jeden z gangsterů používá československou útočnou pušku vzor 58 se sklopkou a kompenzátorem. V čase 01:23:56 – 01:23:57 si lze také všimnout chyby střihu, kdy jdou díky transparentnímu zásobníku vidět různě napáskované zásobníky. (Mecker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno