Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lily s Marshallem pozvou Robin a Barneyho k sobě na večer v párech. Zábava však poněkud vázne – nějak nejsou schopni své nově nalezené partnery zabavit. Barney navíc dlouze vysvětluje Tedovi, že se stal bezsexuálním hostinským... (TV Prima)

Recenze (7)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná jeden z nejlepších dílů série. Skutečná hvězda seriálu, Marshall, zde má dostatek prostoru na vyniknutí. Barneyho a Tedovo básnický souboj, párové rošády i šarády... vše tu funguje jak má a perfektně to k sobě zapadá. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štvrtá epizóda z piatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Sexless Innkeeper" (Bezsexuálny hostinský). Manželia Marshall a Lily sa snažia za každú cenu spriateliť s nejakým párom s ktorým by spoločne trávili víkendy. Skusia to s Robin Scherbatskou a Barney Stinsonom. Tí však nie sú z tohto párového stretnutia nadšení. Z Teda Mosbyho sa stane bezsexuálny hostinský. ***** ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naštěstí nejsem námořník, jinak bych si mohl myslet, že už jsem v těchto vodách někdy plul. Ani z tohoto dílu jsem zrovna neskákal nadšením, ale už jsem si dávno zvykl. Čtvrtá epizoda mě z větší části nebavila, protože všechno dobré představovaly jen básně a Marshallova hudebně-fotografická díla. Párové aktivity mě nejen nebavily, přímo mě děsily. No, a Ted tady sice byl, ale vlastně si na něj příliš nevzpomínám, a to uběhlo teprve pět minut. / Poučení: Když tepláky tak od Armaniho. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"T'was the night before new year's, And the weather grew mean. It was 3:00 in the morning, And I was stranded in Queens. The tavern grew empty, The gas lights grew dim. The horse-drawn carriages were all but snowed in... Last call was approaching, And my fortunes looked bleak. Then I turned to my left And stifled a shriek. She had a peach fuzz beard And weighed 16 stone. She gobbled up hot wings And swallowed the bones. I muffled a scream And threw up in my mouth. I asked, "where do you live?" And she said, "one block south." I swallowed my pride And six shots of whiskey. And prayed to the gods That she wasn't too frisky. Back in her cave, she prepared us a snack. 'neath her mighty hooves, the floorboards did crack. But when she returned, She found a sound sleeper. And thus she became The sexless innkeeper." ()

Zajímavosti (2)

  • Písnička „All By Ourselves“ odkazuje na „All By Myself“ od Erica Carmena. (SONY_)
  • Barney (Neil Patrick Harris) zmíní stránku itwasthebestnightever.com, kde Marshall (Jason Segel) vytvořil koláž s fotkami. Tato stránka skutečně existovala a obsahovala video, kde Marshall zpívá píseň k fotomontáži. (Aknah)

Reklama

Reklama