Reklama

Reklama

Michal David: Mám svůj svět

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Československo, 1991, 3 min

Recenze (8)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

To nejlepší z toho nejhoršího z druhého Discopříběhu je namixováno se zpěvákovou jízdou v limuzíně a je to tak mile rozverné, až se z toho jednomu může udělat nevolno. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Vladimír Štancl má naozaj svoj vlastný svet, v ktorom sa volá Michal David a predstavuje si sám seba ako macho sexi idol so svalnatým telom, bujnou hrivou a neodolateľnou charizmou. Realita je však úplne iná. Je to hnusný, slizký, krpatý, plešatý, umrnčaný tlustoprd, čo si koleduje o poriadnu ranu na ten jeho tupý, upotený ksicht. V roku 1991 sa tento český disco blbec objavil v klipe ku songu "Mám svúj svět", ktorý je súčasťou soundtracku filmu "Diskopríbeh 2". Režíroval ho babrák Jaroslav Soukup. Takže je pochopiteľné, že v ňom boli použité aj zábery z tohto shitového snímku, v ktorom hlavnú úlohu stvárnil drevený pajác Rudko Hrušinský najmladší. Kombinácia Štancl, Soukup a najmladší Hrušinský je fakt sila. Ťažko namiešať väčší odpad! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dajme tomu, že doba vtedy iba začínala. Doba keď sa začalo rozmýšľať a konať ´´západne´´. Niekto to vedel, niekto nie a je to tak dodnes. Musím povedať, že aj takýto pokus o videoklip je niečim lepším, ako dnešné bludné pokusy. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Videoklip mého puberťáckého mládí. Na Michalu Davidovi jsme vyrůstali a nestydím se zato. A tento klip je přesně to, co v té době frčelo - rozestavěné paneláky, luxusní auta měli jen papaláši nebo bohatí potentátové, Michal David s keyboardem a sexy kočky pouze ve filmech. Jo, to byla doba!:-) ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Túto pesničku som mal vždy rád. Jedná sa vlastne o ústrednú pieseň druhého pokračovania diskopríbehu s klipom od Davida sumarizujúcim základné dejové linky vo filme. Slušný bonus k filmu. 50 % ()

Reklama

Reklama