Reklama

Reklama

Trojitá hrozba

  • Slovensko Trojitá hrozba (více)
Trailer 2

Skupina hrdlořezů dostane zakázku zabít bohatou dědičku čínského miliardáře, která chce část svých peněz darovat na boj proti zločinu. Zdá se, že se žena smrti nevyhne. Naštěstí ale narazí na tři bývalé čínské vojáky, kteří jsou odhodlaní jí pomoct... Komando několika zabijáků napadne základnu MI6 v jihoasijské džungli poblíž města Maha Jaya. Žoldnéři vystřílejí obránce a z vězení osvobodí nebezpečného teroristu Collinse. Základnu pak následně vyhodí do vzduchu. Co, však zabijáci nevědí, je, že jejich útok přežil jeden z obránců, Jaka. Ten za několik dnů ve městě v nelegální aréně, kde se pořádají turnaje v thajském boxu, najde dva z útočníků, Payua a Long Feie. Jaka přímo v aréně vyzve k souboji Payua a při souboji mu řekne, že ho chce zabít. Komando, které napadlo základnu, nezabilo jen najaté vojáky, ale i ženu Jaky. Jaka však svůj souboj s Payuem prohraje. Zraněného Jakau vezme Payu do svého domu, kde se Jakaovi snaží vysvětlit, že Payu a ani Long Fei nechtěli na základně nikoho zabít, že sami byli podvedeni zabijáky, kteří si je jako místní stopaře najali. Payu a Long Fei věřili, že jsou na humanitární misi. V té době do města přilétá čínská dědička bohatého realitního podnikatele, Xian. Ta je rozhodnuta část svého jmění darovat na boj proti místnímu zločineckému syndikátu. Jaka z domu uteče a přivolá na Payua a Long Feie policisty. Ti oba muže zatknou a převezou je na policejní stanici. V té době jde Collins se svými zabijáky do akce... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (111)

kingik 

všechny recenze uživatele

Potenciálně exotické letovisko se stane akční zónou, kde své bojové rejdy provádí parta žoldáků kolem Scotta Adkinse. A když se jejich mise ukáže poněkud méně humanitární, nastupuje tvrdá pomsta nově spřáteleného žlutého klanu, tvrdé kopy a zaťaté bicepsy. A jedna vagina jménem Celina Jade v ohrožení nezůstane suchá. Osvědčený akční specialista Jesse V.Johnson povolal do neutuchající akce herecky topornější herce, ovšem jejich elasticita nahradí proslovy vrchovatě. Iko Uwais, Tony Jaa a Tiger Hu Chen vstanou proti slovutným brancům kopanců a chvatů, jejichž záporné řady hájí Scott Adkins, Michael Jai White a spol. Občas se sice ozve známé tatatata v krvavějším provedení, výbuch a zaskřípe zkroucený plech vozidel, prim však hrají vydatné bitky, jejichž choreografii obstaral vyhledávaný Tim Man. Scénář se nestará o výživné repliky, v podstatě slouží jen k přechodům do akce. Určitě se nedá napsat, že by byl snímek studnicí invence, zvláštně může působit i to, že existuje událost, podle níž se film inspiroval. Cílem tohoto počinu je nenudit, neslevit z tempa a přelámat i tu nejodolnější kost v lidském těle. 10/10 ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Nepopírám. Mohlo a MĚLO to bejt lepší. Špičkovej choreograf a čtyři akční mlátičky v jednom filmu, exotické lokace a béčkovej režisér. Audiovizuálně je to průměrné, režie je lehce fádná, ale kamera je solidně těkavá. Souboje nevyužívaj potenciál bejků naplno. Uwais je lehce nevýraznej a musí brzdit. Při tom krátkém fightu s Tonym byla vidět jeho neuvěřitelná rychlost a dynamika, takže je znát že v dalších bitkách je to přizpůsobené k tomu, aby vynikli jeho protivníci, což je škoda. Tony je sympatickej a postará se o dva naprosto neuvěřitelný kopy proti Adkinsonovi. Musel jsem si film stopnout, protože jsem prskal nadšením jak malej kluk. Poslední bitky se Scottem jsou lahůdkové a maj špičkovou choreografii. Adkins v tomhle filmu působí jako terminátor. Hláškuje, má vousy, mračí se do kamery a hodně to táhne nahoru - působí dravě a ten jeho jump na auto z hlavy už nedostanu. Šrotovací mašina. Jai White též solidně hláškuje, je nabouchanej a proti Ikovi předvede vícero solidních chvatů/kopů. Tiger mi není moc charismatický, ale v bitkách se umí ohánět a i s Bispingem nabídnou parádní show. JeeJa v kraťoučké bitce se vyznamená s úžasnou pružností, dynamikou a reflexem. Je tam nespočet hloupostí, ale je to nonstop akční, hrajou tam mojí oblíbenci, je to exotické a má to kulervoucí tempo. Takováhle událost se už naneštěstí nebude opakovat, ale ta rivalita mezi klukama je hmatatelná. Je fakt ale škoda, že tohle si nevzal pod křídla James Nunn, Evans, Florinente, Kaufman či někdo, kdo by z toho všeho vytřískal absolutní maximum. Na čtvrtou hvězdu to dotáhli všechny bitky se Scottem a jsem prostě milej, ale chápu pokud si někdo odnesl zklamání z tohohle filmu. Myslim si, že i scénář měl psát někdo kdo se v těchto klimatech pohybuje. Celkově Triple Threat vyvolává nostalgický záchvat 90s a nabízí plno výborných akčních scén, a však pachuť z nevyužitého potenciálu, špatný scénář a nekonzistence choreografie samotné, mé hodnocení tvaruje jen do lehkého nadprůměru. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $76,289Tržby Celosvetovo $345,900▐ Preveliká škoda, dať dokopy v jednom filme toľkých karate bitkárov, ktorý sa vedia vo veľkom predviesť, kto ponúkne razantnejší kopanec a vytrieskať z toho len zlepené béčko, nooo, fakt škoda. Miestami príde na fakt nezmyselné scény, strieľanie od pása, takže zbytočne preplácané. /45%/ ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Hrozba triplem je na to, že sdružuje kompletní výkvět všech současných béčkových až zetkových ťamaských létajících gumáků, evropských homosexuálních baleťáků a amerických neohrabaných otyloňů, překvapivě dobře natočeným, vcelku hlavopatoidním, konzistentním a poměrně zábavným Kombatím jezerem s umírněnou taneční choreografií a bez závažnějšího dělání kokota z Ňútna, po kterém vám rozhodně odnikud nic příliš kapat nebude. Tenhle Exťamandebls zjevně cvakla vláda lidu ČLR, ta hromada chüjanů je vidět a jedná se o asi nejdražší a bezesporu nejlepší ze špatných filmů jindy papundeklového neumětela Babrala V. Babralsona. Vzhledem ke zdroji peněz a zjevný cílový trh lejže lulez, a tak komando padesátikilových (i s botama) zabijáků ve složení Toník Já, Hugo Auwajs a Ten Kínův činský rozkuřovač nakonec rasisticky ukopká, upěstičkuje a ufuní guerillu stokilových vepřových hlav včele s nemotorným ovarovým zátylkem Míšou Jé Bílým a jako vždy vrcholně tragicky hrajícím nesympatickým bukanýrem Skokotem Asskinsem, aby hrdinně zachránili čínskou princeznu Blaf-nü Li Tie. Ovšem ta davidogoliáši anihilace je navlíknutá docela pravděpodobně, jakž takž důstojně a bez markantnějších debilit, opičího čurákování či dnů NATO, obvykle typických pro tyhle kataristické gumoletecké malofilmy. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jesse V. Johnson okrem toho, že spolupracuje posledne roky predovšetkým s Adkinsom, točí aj celkom pozeratelné béčkové akčňáky. Tento krát síce neobsadil Adkinsa do hlavnej úlohy a ani do kladnej, tu dostali indonézske mlátičky Iko Uwais, Tony Jaa a Tiger Chen Hu, ktorý sa postavia v ceste za pomstou proti M.J Whiteovi, zápasnikovi MMA Bispingovi a už spomínanému Adkinsovi. Musím sa priznať, že by som radšej fandil Adkinsovej bande, ale čo už. Ani toto nebolo zlé, len mi tie indonézske mlátičky neprišli ako moc dobrý herci, až na Uwaisa. Nie, že by sa na druhej strane rozdávali oscary, ale tie dialógy mi neprišli s ich strany také krkolomne. Ale poďme už k tým fightom, keď tu mame toľko bitkárov. Musím sa priznať, že som dostal viac ako som čakal. Kamera, choreografia a celkovo bitky ma nielenže dosť bavili, ale miestami aj dosť prekvapili. Predovšetkým to bolo tým, že záporáci neboli žiadne sračky čo hneď padnú po jednej kopačke dole, ako to býva vo väčšine filmov. Obzvlášť zaver ma prekvapil, keď Adkins nakopal dva indonézske zadky. Príbeh a dialógy sú v podstate taká klasika, ktorá v tejto kategórii neohúri, ale o to tu ani nešlo. Predovšetkým tu ide o bitky a kto si chce vychutnať par efektných kopaníc, tak je pri tomto filme na správnej adrese. 70% - 3* ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Postava, kterou hraje JeeJa Yanin, se jmenuje Mook a původně se počítalo s tím, že ji bude hrát mužský herec. (Rominator)
  • Zbraně použité ve filmu byly: útočná puška AK-47, M4, Steyr AUG 77 a Tavor. Dále se ve filmu objevil kulomet M60 a granátomet M32. (K98)

Reklama

Reklama