Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (245)

kajas 

všechny recenze uživatele

Úvodní půlhodinka byla fantastická. S Paiginou rodinkou bych příbuzná asi být nechtěla, ale jejich bezprostřednost a buranství mě okouzlila (a několikrát nahlas rozesmála) hlavně díky skvělým komediálním výkonům Leny a Nicka. Z čistokrevné komedie se ovšem vyklube regulérní sportovní drama, a i když víceméně tušíte, jak vše dopadne, držíte Paige v závěrečné bitce všechny palce a dojetím málem utřete slzu. P. S. O filmu jsem dopředu nevěděla vůbec nic, takže mě mile překvapilo, že se tvůrci inspirovali skutečným příběhem a že hlavní protagonisté se svým skutečným předobrazům velmi podobají. Sympatický bonus. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Že by překvápko roku? Na první pohled Fighting with my family působilo jako Indie festivalovka, na kterou si nikdo po týdnu nevzpomene, ale nečekaně velmi pozitivní recenze a nasazení do kin filmu výrazně prospělo a já odcházel z kina velmi spokojen. Florence Pugh, která minulý rok nakopla kariéru Outlaw Kingem je naprosto excelentní a její kariéra vstoupá rapidně viz. nadcházející Midsommar a Little Women. Film se zaobírá poměrně neotřelou látkou Wrestlingu a pojednává o sociálně slabší rodině, která nic jiného než wrestling nemá a neumí, vše se změní když syn s dcerou jsou pozváni na cásting WWE. První třetině se daří suchý britský černý humor s velmi údernými hláškami, poté je film spíše sportovním dramatem, přesto velmi silným, dojímavým a zábavným. Vince Vaughn v roli trenéra správně přísný a musím říct, že progress Vaughna z průměrného komika ve velmi solidního herce byl velmi neočekávaný, ale už v Hacksaw Ridge zahrál kapitána perfektně, v Cell Block 99 byl jeho přerod nejúdernější a uvidíme, co předvede v Dragged Across Concrete. Potěší The Rock v menší roli a v krátkých záběrech se zde mihnou i Wrestlingové legendy, Při finále ukápla i slza, takže spokojenost. "Dick me dead, Bury me alive! " 80% ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Hodně lidí tento film uvádí jako příjemnou pohodovku u které se zasměje. Určitě s tímhle tvrzením souhlasím, ale jedním dechem dodávám, že na mě daleko lépe působily vážnější chvíle. Snad až na jednu výjimku totiž působí nenuceně a díky tomu nenastala situace, kdy bych dával oči v sloup a přál asi by už scéna skončila. Film je točený podle dokumentu a dokument se prý drží reálných událostí, což je fajn. Hlavní hrdinka spadá do kategorie, kdy si vás postupně získá a ve finále ji nejde nefandit. Postavy okolo jsou i díky obsazení dobré a třeba linka s holkama příjemně překvapila. Co musím vypíchnout nejvíc je obsazení rodičů. Lena Headey v roli sympatické maminy je parádní a v kontrastu s GoT to působí skvěle. Stejně tak je super Nick Bajie Frost. Finálový zápas jsem si po té pustil na youtube a musím říct, že ve filmu ty souboje vypadají snad ještě lépe než ve skutečných zápasech. 72 procent. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Její táta je abstinent.“ - „Stejně jako já.“ - „Jo, ale on dobrovolně, tati. Ne kvůli tomu, že je alkoholik.“ Obvykle se podobným filmům spíš vyhýbám, ale Stephan Merchant na pozici režiséra a scenáristy mě přece jen zlákal. A nutno uznat, že sám (bez parťáka Rickyho) to utáhnul. Začátek mě přímo nadchl. Spousta humoru, moc pohodová atmosféra, ze snímku sálalo nadšení pro věc. Postupně začalo humoru ubývat, vážnějších (a bohužel i dojemných) momentů přibývat, naštěstí jsem na to připravil (což ovšem neznamená, že to nezamrzelo). Ale bavil jsem se až do (očekávaného) konce. I díky výborným hercům (nejen v hlavních rolích) a vyřazovacímu „sítu“. Takže pokud dokážete rozdýchat šablonu s důrazem na rodinu (těch klišé je víc), která se „překvapivě“ shoduje s reálným příběhem, můžu celkem v klidu doporučit. Hodnotím slušnými 4*, příjemná podívaná. „Nechci bejt zápasník.“ - „Tu atmosféru si zamiluješ, drahoušku. Je to jako koks, crack a heroin dohromady.“ - „Ty jsi brala koks, crack a heroin?!“ - „Dohromady nikdy ne.“ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dělej! Zaber! Co když budeš muset někoho otočit z břicha na záda a zvednout? Pustíš ho na hlavu, zlomíš mu vaz a mě bude čekat papírování, což nesnáším." Mám rád sportovní filmy, ale wrestling nepovažuju za sport. A tenhle snímek ze mě fandu neudělal. Pro mě je to prostė divadlo, který bolí a hamburgerovej národ při něm z nějakýho záhadnýho důvodu šílí. Snad ty lidi chápou, že jsou to jen herecký výkony svalovců a modelek. No spíš nechápou. Mě to nakonec celkem bavilo, pokud se to týkalo tý šou, protože to bylo takový pohodový. Jakmile se však dostavily rodinný traumata a vlastní pochybnosti, tak jsem měl chuť sám sebe zmlátit, vyhodit z ringu a jít si zahrát curling. To je sport pro pořádný chlapáky. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Presne štyri roky a dva dni po svojom debute v hlavnom rosteri WWE oznámila 9. apríla 2018 Paige koniec aktívnej kariéry v ringu kvôli opakovanému zraneniu krku. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama