Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (245)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vlastně si nejsem vědomý, kolik je životopisných filmů, který se tváří jako regulérní životopisný film, ale zároveň se v něm prolínají herci z daného prostředí, kteří opravdu hrají sami sebe. Taková zvláštní kombinace reality a filmařského umu, u kterého to jde, protože příběh samotný je stále poměrně aktuální. Tvůrci ale skvěle zvolili herce a tak na něj byla radost koukat. Florence Pugh byla v hlavní roli bombastická a její rodiče Lena Headey a Nick Frost se přetransformovali tak, že každé jejich hlody by se měly tesat do hláškovací bible. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Souboj s rodinou je na první pohled průměrný životopisný film - v tomto případě z prostředí ženského WWE - avšak dokáže oslovit diváka slušně napsaným příběhem a uvěřitelnými hereckými výkony - od Florence Pugh, přes dvojici Frost-Headey, až ke "Skále". Díky řízným rodičům měl snímek humorný nádech, který vyvažoval fůru úsilí, jímž si Paige musela na cestě za vysněným cílem projít. Ve výsledku pak jde o nadmíru sympaticky natočenou oddychovku! ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Nie som úplne spokojný. Dám tam 4, lebo je to pekný film a chcem byť objektívny. A nevadí mi, že sa tam nezápasí. Všetko je to pekne citlivo napísané, vtipné, dojemné a dobre zahrané. Ale prečo vybrali Paige? Za celý film nepredviedla nič, nevyhrala žiadny zápas, nebola sexi, ani tréning väčšinu času nezvládala. A najprv ju poslali tam, potom tam (nechcem spoilerovať) a ja neviem prečo. Asi mala teda TO a Vince Vaughn to videl. Mohli to ukázať aj divákovi. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Lepší oddecháč na letošním febiu nenajdeš. Není to, ale vtip pro vtip, příběh umí krásně měnit nálady, byla chvíle kdy jsem měl chuť Paige obejmout, ale stejně jako ona jsem si v jedné scéně připadal jak pitomec, hodněkrát jsem se zasmál, a na konci jsem samozřejmě Paige fandil co to jen šlo, takže ten hlavní klenot, který mě film může dodat, emoce, tady zafungoval skvěle. Skvělý casting, Florence Pugh si řekla o mou pozornost a poprvé v životě mě byl ve filmu sympatický i Vince Vaughn, mluvím o dramatičtější roli, tam ta jeho poslední scéna, byla nenápadná, ale hodně dopsala postavu. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv mě Wrestling prakticky vůbec nezajímá, nechal jsem se nalákat na obsazení (věděl jsem, že produkující the Rock je tu jen kvůli plakátům) a k mému velkému překvapení jsem dostal povedenou feel good cestu za snem, na který se i díky Florence Pugh skvěle koukalo a zanechalo to nějaké emoce. Milé překvapení, na které jsem po letech náhodou narazil na Hbo go. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • V marci 2017 unikli na internet nahé fotografie a sexuálne videá Paige, kvôli ktorým začala trpieť stresom spôsobenou anorexiou a depresiami, pričom dokonca uvažovala o samovražde. (GTS_PUNK)
  • Natáčení probíhalo v Paigeině rodném měste Norwichi a v nedalekém pobřežním městě Great Yarmouth. Natáčelo se také v britském městě Bracknell a v Santa Claritě v Kalifornii. (BMW12)
  • Ve skutečnosti Paige držela titul ještě před jejím debutem v show Raw jak tomu bylo ve filmu. Vyhrála totiž i NXT Women Title a stala se tím první ženskou šampionkou v NXT. (Polák)

Reklama

Reklama