Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (247)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Na to, že nemám ráda wrestling, mě film dost bavil. I když, mimochodem, značně přechází skutečnost, že wrestlingové souboje jsou předem domluvená choreografie. Ukazuje však docela vtipně soudržnost jedné hodně netypické rodinky i skutečnou dřinu zápasníků. SHRNUTÍ: Někdo najde Ježíše, my jsme našli wrestling. P. S. Český překlad názvu je na palici. Nejenže nesedí k ději, on je přímo proti němu. Protože hrdinka nebojuje s rodinou, ona je součástí bojující rodiny. ()

mat.ilda odpad!

všechny recenze uživatele

Jen pár otázek: A je ta holka slavná a bohatá? ... spustila revoluci, která pomohla ženám získat více respektu - to jako vážně? A oni se asociálové s kriminální minulostí chystají prohlásit znevýhodněnou menšinou a možná k tomu zapořádat prajd nebo tak něco? A tloukli Stephena Merchanta doma po hlavě? Odpovědi neznám, věřím však v inspiraci skutečnem, což dokazuje závěrečné defilé předloh... to fakt nevymyslíš! ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Vynikající a především skvěle obsazená komedie, která ale dokáže také pořádně chytit za srdce. Florence Pugh není možné nefandit, Nick Frost je zábavný na sto dvacet procent a Dwayne Johnson asi tisíckrát víc než v obou Jumanji dohromady. Doporučuji všem, obzvláště pak těm, kteří čekají na novou řadu GLOW. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film jsem před pár dny zahlídl v bedně a tak jsem ho prubnul. Nelákalo mě ani tak téma wrestlingu(za mě je to divadlo, já radši MMA) jako spíš Nick Frost, kterej si mě získal ve filmu Shaun of the Dead(2004). A je už celkem dlouho co jsem ho viděl ve filmu v nějaký hlavnější roli. Nick Frost nezklamal ale o samotným snímku to říct nemůžu. Film má určitě pár vydařenejch momentů a hlášek (jako třeba: Mě mrdne a pohřbí mě zbouchlou) ale jako celek mi film až tak nesedl. Na můj vkus to bylo pojato až moc rodinně(rozuměj film, kterej by mohl oslovit celou rodinu). Lepší 2 hvězdy. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Úvodní půlhodinka byla fantastická. S Paiginou rodinkou bych příbuzná asi být nechtěla, ale jejich bezprostřednost a buranství mě okouzlila (a několikrát nahlas rozesmála) hlavně díky skvělým komediálním výkonům Leny a Nicka. Z čistokrevné komedie se ovšem vyklube regulérní sportovní drama, a i když víceméně tušíte, jak vše dopadne, držíte Paige v závěrečné bitce všechny palce a dojetím málem utřete slzu. P. S. O filmu jsem dopředu nevěděla vůbec nic, takže mě mile překvapilo, že se tvůrci inspirovali skutečným příběhem a že hlavní protagonisté se svým skutečným předobrazům velmi podobají. Sympatický bonus. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Celosvětová premiéra proběhla 28. ledna 2019 na filmovém festivalu Sundance v Utahu. (Rominator)
  • V čase debutu Paige (Florence Pugh) v hlavnom rosteri používala WWE pre show Monday Night Raw iný titantron (vstupná stena s obrazovkou, cez ktorú wrestleri vstupujú do arény) a iný ring, než aké možno vidieť vo filme. (GTS_PUNK)
  • Presne štyri roky a dva dni po svojom debute v hlavnom rosteri WWE oznámila 9. apríla 2018 Paige koniec aktívnej kariéry v ringu kvôli opakovanému zraneniu krku. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama