Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (245)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Asi už nemá ani cenu vysvětlovat mojí dlouuhou nepřítomnost, každopádně žiju, slepila sem rozpadlej svět kolem sebe sekundovým lepidlem a než se to zase všechno sesype tak tady budu, snad pravidelně, píčovat na čím dál horší kinematografii. Pro začátek sem chtěla něco, co by mě nemuselo kolosAnálně nasrat a tak sem si odfajfkla jeden, z asi padesáti, restů. Souboj s rodinou, která je podobně pošahaná jako já, to by mohlo klapnout no ne? A nakonec fuck že jo. Paige, vlastním jménem Sajonára Knajt, byla vždy extrémně pošahaný jedinec se sklony k lesbismu, alkoholu, drogám a téměř nadpřirozenou schopností páchání obrovských průserů. Takže přesně jako já. Akorát hezčí, slavnější, bohatší atd...Proto sem byla exkrementně zvědavá z jakých poměrů vlastně vzešla a jaký je její životní příběh. Po zhlédnutí snímku naprosto chápu, že je křápnutá. Fotr bejvalej bankovní lupič, matka bejvalá feťačka se sebevražednýma sklonama, starší brácha v base za těžký ublížení na zdraví a mladší brácha se na ní velmi brzo ukrutně nasere, jelikož VéVéÉ si vybralo jí a na něj se zvysoka vysralo. Jako bonus mají všichni v palici jen a pouze wrestling (což není zas tak špatný a chápu, že celou rodinu drží pohromadě). Každopádně já Sajonáře tleskám, že v tomhle kolektivu vyrostla "jen" v extrémně pošahanou existenci a není sériová vražedkyně. Film samotnej funguje jak na bázi anglickýho tumoru, tak jako drama a dokonce se dostaví i nefalšované nemoce, nebo emoce. Flórenc role sedla jak prdel na hrnec, všichni ostatní hrajou pošahance také velmi dobře a já zjistila, že mě to celé absolutně zvráceně baví a vůbec by mi nevadilo, kdyby to bylo o hodinu delší. Klobouk dolů před Sajonárou, že se přes všechny sračky (a že jich bylo) dokázala nejen prosadit, ale stát i jednou z nejlepších wrestlerek v hysterii WWE, narovnat vztah s bráchou a přenést se i přes hacknutí telefonu s domácím pornem. Legenda jak svině a pro všechny její fanoušky, co zachrápali dobu, ještě jedno info - Po devastujícím zranění krku, které ukončilo její wrestlingovou kariéru v pouhých 25ti letech, se Sajonára dokázala vrátit zpátky do ringu, ve velmi slibně se rozvíjející organizaci AEW, a vyhrát tam titul. To není špatný na holku, které felčaři řekli, že je wrestling navždy v pyči bo si ho zahraje max na PSku...No nemilovali byste jí? Já jo. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Sportovní dojárna v tom nejlepším smyslu - má humor, charisma a velký srdce, baví svojí britskou rodinkou a prostředím britskýho zapadákova. A dokonce (si myslím) řadě lidí zprostředkuje i jinačí perspektivu na celý svět americkýho wrestlingu, než jen jako zbytečný šaškárny pro smích, nás tady v Evropě k nepochopení... Rockova minirole sebe sama skvělá, další plus bod za Vince a rozhodně za Frosta. Světe div se, dobrý film. ()

Reklama

vurhor 

všechny recenze uživatele

Nenechte se odradit nic moc plakátem, nepodmanivým námětem a Králem Škorpionem (The Rock), Fighting with My Family je ve skutečnosti vcelku pěkné a milé komediální drama, pocházející od jednoho z tvůrců sympatického snímku Cemetery Junction, tudíž jistota kvalitního scénáře, který bude osolený pravou britskou atmosférou, je téměř zaručená. Člověk by si řekl, že když někdo točí komedii o rodince horlivých wrestlerů, bude to jedna velká ulítlá bžunda, ale žádný takový. Snímek je to skromný, netlačí na pilu, plus se svými postavami pracuje dobře. Obzvlášť pak s hlavní hrdinkou (jejíž mámu hraje Cersei Lannister), kterou se asi film tak nějak pokusil prezentovat jako neatraktivní, což se mu moc nepovedlo, obzvlášť v porovnání s jejími wretlerovými soupeřkami, které se dají popsat pouze slovem "butterface" (neznalí nechť si vygooglují). Nutno ovšem dodat, že snímek se v určitých bodech až moc táhne, plus jednu dobu stojí příliš dlouho na mrtvém bodě, kdy se děj téměř vůbec nehne. Jinak ale milý překvapení, byl jsem totiž připravený spíše na hovadinu. Slabší 4* ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Jóó, tak tohle byla docela povedená komedie, říznutá trochu “dokumentem”, pokud se to tak dá říct. Jedna podivná rodinka z Anglie v čele s emo dcerkou, na kterou se hezky koukalo, Nickem Frostem a Lenou Headey (Cersei), je plná zápasníků a snaží se prorazit do WWE. V celku hezky vtipná a zábavná, příběhově konzistentní a herecky skvěle zvládnutá a uvěřitelná podívaná s netradičním a sympatickým příběhem, u které mi akorát chyběla větší role Dwayna, protože tam měl asi jen 10 minut. Příjemně překvapila, i když jsem byl ze začátku trochu skeptický, ale naštěstí zbytečně. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Úvodní půlhodinka byla fantastická. S Paiginou rodinkou bych příbuzná asi být nechtěla, ale jejich bezprostřednost a buranství mě okouzlila (a několikrát nahlas rozesmála) hlavně díky skvělým komediálním výkonům Leny a Nicka. Z čistokrevné komedie se ovšem vyklube regulérní sportovní drama, a i když víceméně tušíte, jak vše dopadne, držíte Paige v závěrečné bitce všechny palce a dojetím málem utřete slzu. P. S. O filmu jsem dopředu nevěděla vůbec nic, takže mě mile překvapilo, že se tvůrci inspirovali skutečným příběhem a že hlavní protagonisté se svým skutečným předobrazům velmi podobají. Sympatický bonus. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Paige debutovala v hlavnom rosteri WWE a vyhrala Divas titul 7. apríla 2014. (GTS_PUNK)
  • Film je založen na příběhu hvězdy wrestlerské WWE Paige a její rodiny. (BMW12)
  • Príbeh Paige (Florence Pugh) zachytený vo filme sa odohráva medzi rokmi 2010 až 2014. Aj napriek tomu však možno vo filme vidieť logo WWE, ktoré začala spoločnosť používať až neskôr. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama