Reklama

Reklama

Yeti: Ledové dobrodružství

  • USA Smallfoot (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Animovaný dobrodružný film pro diváky všech věkových kategorií. Je opakem legendy o yetim, protože v našem filmu mladý bystrý yeti Migo objevuje svět pidinožek = lidí (yeti s malou nohou). Veselý příběh o přátelství, odvaze a radosti z objevování nových věcí. (Vertical Entertainment)

Videa (6)

Trailer 6

Recenze (125)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně další z typů animáků kde nevím jestli dát 3 hvězdy nebo čtyři. Na celém filmu jsou nejlepší písně (jsou celkem 4 mám pocit) , které mají nápad a jsou nápadité naopak zde kromě jedné kozy (inspirace nejspíše Hej Hejem z Moany) není žádná jiná vtipná postava a humor je postavený na padání někam nebo na někoho. Příběh má klasické schéma ve stylu z nuly hrdinou kdy si s průměrného maníka co pomáhá otci rozzvučit zvon stane někdo kdo dokáže existenci lidí. Příběh 60 Humor 20 (vzpomenu si maximálně na scénu kdy opékal člověka na ohni a na toho mluvícího medvěda) Sympatické postavy tak maximálně 3 (z toho jedna ta dcera náčelníka má málo prostoru) Písně 80. Dám 60 jelikož tam není nic zapamatovatelného a druhý den nebudu vědět o čem to bylo a nevidím důvod pro to to vidět vícekrát. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Po pravde, ani me moc nenapada, co k tomu napsat, proste ve vsech smerech prumernej animak. Trailery slibovaly zabavnou jizdu a ta se nakonec ve vysledku nekona, vetsina foru totiz uz byla provarena prave v traileru. Prislo mi, ze tvurci taky kolikrat nevedeli, jak dej dal posunout, tak sem nacpali nekolik veskrze mimo hudebnich cisel. Ale jinak to zas takova tragedie neni, po lehce nudnym uvodu se to precejen krapet rozjede, postavy jsou sympataci, hudba v pohode, animace taky zadnej prusvih a skounkout se to v pohode da, jen je to proste i na animak az prilis infantilni a daleko min zabavny, nez to mohlo bejt. ()

Reklama

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem za velmi specifických podmínek, v RegioJet bez sluchátek a rozkouskovaně na tři části. Zejména hudební čísla pouze s titulky bez jediného zvuku měla velmi speciální dekadentní kouzlo. Ale neb big i small footi dokázali získat pozornost pidinožky, pro jejíž pobavení jsem si to z nabídky zvolila, aniž by to nějak deptalo mě (naopak, docela se zaujetím jsem to sledovala též), hodnotím dost vysoko. ()

Fary 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem to nezvládl dokoukat, takže nemůžu hodnotit objektivně, ale ve chvíli kdy mě film ani po 32 minutách nedokáže zaujmout, abych ho dokoukal, tak je něco špatně. Jak už tady zaznělo - oproti traileru opravdu velké zklamání. Trailer sliboval srandovní jízdu, kdežto film samotný je zpívaný cajdák. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $83,240,103Tržby Celosvetovo $214,040,103Tržby za predaj Blu-ray v USA $10,599,989Tržby za predaj DVD v USA $9,933,028║ Animátorom dochádza nápaditosť. Strašne tuctové. /45%/ ()

Galerie (95)

Zajímavosti (5)

  • Jedná se o první muzikál studia Warner Animation Group. (SONY_)
  • První film Warner Animation Group, který nemá hlavního antagonistu. (KGBelik)
  • Príbeh filmu je z nepublikovanej detskej knihy "Yeti Tracks" od španielskeho animátora, filmového režiséra a scenáristu Sergia Pablosa. [Zdroj: Wikipedia.org] (LuiCJ)

Reklama

Reklama