Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natalie (Rebel Wilson) je newyorská architektka, která se velice snaží, aby si jí v práci všimli. Je však větší pravděpodobnost, že ji její kolegové požádají, aby jim donesla kafe nebo koblihu. O tom, že by mohla navrhnout nový městský mrakodrap, si může nechat jen zdát. A co je nejhorší, Natalie je celoživotní cynik, zejména pokud jde o lásku. Když se ji však v metru pokusí zloděj okrást o kabelku, udeří se do hlavy a zůstane v bezvědomí. Po probuzení zjišťuje, že její život se náhle proměnil v její nejhorší noční můru - romantickou komedii. A právě Natalie je její hlavní hvězda. (JustMeeKatie)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

JADIM 

všechny recenze uživatele

Paródia na romantické komédie, z ktorej jedna romantická komédia vznikla a musím uznať, že to naozaj nebolo zlé. Film si užijete hlavne vtedy, keď dobre poznáte tie tuctové romantické komédie, kde až na pár detailov ide stále o to isté. Síce aj toto je v podstate jednou z nich, ale s prídavkom tej paródie, čiže to celkom fungovalo. 7/10 ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Kapku šité horkou jehlou, ale v podstatě nevím proč se na to zlobit. Vlastně vím, mohlo to jít v chytré parodii víc do hloubky a být to více uvolněné. Mám pocit, že natočit to Němci s Tobiasem Mbarekem nebo ta francouzská parta okolo Alibi na klíč tak je to o moc lepší a uvolněnější. Ale bavil jsem se a jak mám na mega tlusté ženy alergii, tak mi Rebel Wilson přišla v pohodě a má i komediální talent. Co nechápu je Priamka Chopra? Nechápu proč jí všude cpou, oproti ostatním indickým kráskám není moc hezká a hrát neumí ani z rychlíku a to ještě komedie a akce, kde se pořád objevuje, že bych Netflix penízky z Indie? 7/10 ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem originálně pojatá romantická komedie, kde hlavní hrdinka skončí ve světě romantických filmů a jede po ní Liam Hemsworth, který by v reálném světě o Rebel Wilson ani okem nezavadil. Wilsonová hraje celkem ok a jako hollywoodská boubelka svou roli plní v pořádku, pár hlášek pobaví a celkově je to fajn oddychovka, která v poslední třetině lehce ubírá z plynu. Lepší průměr. 60% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zábavná blbina.Nebyl jsem sice schopen úplně rozklíčovat jestli je to natolik originální tím jak si bere na paškál všechny romantické komedie,nebo naopak tím,že ve finále všechna ta rom-komová klišé naplno využívá se sám stává jedním velkým klišé...nicméně i tak je to celkem vtipné a Rebel Wilson má po delší době normální roli ve které není za extrémně excentrickou vulgární krávu...60% ()

applause 

všechny recenze uživatele

Dostala jsem přesně to, co jsem chtěla. Odreagovačku po práci a k tomu jsem se skvěle pobavila. Námět je sice podobný jako ve filmu "Jsem božská", ale má jiné zpracování. Rebel Wilson se hlavní role zhostila skvěle. Bohužel tohle se nedá říct o Liamu Hemswothovi, který tam byl fakt jen na "okrasu". Adam Devine ten je už v komediích jako ryba ve vodě. Myšlenka filmu "mít rád sám sebe" je skvělá a ztotožňuji se s ní. I když snímek jako celek působí kýčovitě, účel splnil. Doporučuji. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Celosvětová preiméra proběhla 11. února 2019 v Los Angeles. (ČSFD)
  • Jedná se o první hlavní roli Rebel Wilson (Natalie) a také první snímek, který produkovala. (hansel97)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno