Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Záhadná dívka, která skrývá temné tajemství, dorazí do Detroitu, kde detektiv Dick Grayson potírá zločin v roli policajta i samozvaného strážce zákona. (Netflix)

Recenze (21)

Danken07 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Intro je natočené otrasne. Vypadá to dosť amatérsky, to vlastne aj celá táto epizóda. Raven mala byť asi hlavná protagonistka tejto epizódy, keďže sa dej točí okolo nej, ale zatiaľ je to najnudnejší charakter. Jej postavu sa snažili vyvinúť, ale bohužiaľ rýchle tempo a hrozný scenár tomu nepomohli. Po hereckej stránke je Teagan Croft dosť priemerná herečka. Zatiaľ o jej schopnostiach neviem nič, ale vôbec nechápem, ako sa jej mohlo snívať o smrti Dickových rodičov. Príde mi to skôr ako prostriedok, vďaka ktorému chceli scenáristi zblížiť charaktere Dicka a Rachel. Mohli si to radšej nechať na tu scénu, kde sa ho dotkne. O Dickovi nevieme zatiaľ nič. Nová kolegyňa Dicka je len další plochý charakter. Jej predstavenie bolo hrozné, a jej naväzovanie priateľstva s Dickom pôsobilo vďaka scenáru vynútené. Nebolo to spravené organicky. Modrý filter je otravný. Každá scéna vďaka nemu vypadá nudne a bez života. Je vidno, že sa snažili vytvoriť niečo temné, ale výsledný produkt je dosť trápny. Zatiaľ žiadny charakterový vývoj, iba set up. Dúfam, že v ďalších epizódach sa ich charaktere vývinu. Počas epizódy sa vizuálne efekty striedajú z priemerných na hrozné. Najzaujímavejšou postavou je zatiaľ Kori. Táto epizóda mohla byť lepšia, keby sa zamerala na budovanie charakterov Dicka a Rachel a ich vzťahu. Kori mohli predstaviť až v ďalšej epizóde. Najhoršie je zatiaľ to, že tvorcovia vôbec nevedia, ako navodiť správnu atmosféru do určitých scén. 40% ()

NiWi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pvní epizoda Titans mě příjemně překvapila. Je hezky natočená, má svoji atmosféru, efekty jsou na seriál poměrně dobré a díky množství postav dokáže děj ubíhat dopředu a nezastavovat se zbytečně na jednom místě. Kde Titans ztrácejí na kráse je scénář, který si příliš nedělá hlavu s propojením jednotlivých linek. Hodně věcí se děje náhodně a v dějové lince Starfire vlastně vůbec nevíte, o co jde. I přesto dokázala první epizoda šikovně načrtnout jednotlivé postavy a děj obecně. Když si vezmu, že spoustu zajímavých postav z celého světa DC ještě uvidíme, tak se na další díly těším. Pokud jste již unaveni z nekonečných seriálů z Arrowverse, Titans nabízejí něco, co zatím žádný seriálový projekt ze stáje DC Comics. ()

Reklama

dendev 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vôbec to nebolo zlé, práve naopak - Príjemne som sa bavil. Samozrejme, že to bolo z hľadiska vizuálnej stránky priemerné, samozrejme, že je čo zlepšovať (hlavne Soundtrack, ten bol strašný, do p*če) a samozrejme, že mal Pilot pomalšie tempo... Herci sú ale fajn, celková štylizácia tiež (toto mám proste na DC rád) a ak príbeh naberie rýchlejší spád a jednotlivé postavy dostanú viac priestoru, tak si to tie 4* u mňa udrží. 70% ()

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi slibný začátek! Na seriál jsem se opravdu těšil. A první epizoda mě rozhodně nezklamala, naopak v některých ohledech předčila má očekávání. Zatímco vyobrazení Raven a Robina mě naprosto nadchlo, Starfire se zatím z pohledu charakteru zas tolik neprojevila, takže uvidíme. A Beast Boy se objevil až na konci, ale podle mě bude mít za úkol hrát roli komického prvku v seriálu, což je ale jen můj odhad ze závěrečné scény. Tak doufám, že to s tím humorem moc nepřeženou. Po první epizodě to zatím vypadá na opravdu solidní atmosféru. Jediné, co ji v určitých místech mírně sráží, jsou efekty. Ale to se podle mě dá prominout. Každopádně úkolem pilotního dílu je navnadit diváka na zbytek série, což Titans zatím zvládlo na jedničku. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně příjemný pilot, který navnadí na další sledování. Všichni dostali tak přiměřeně prostoru a zároveň se moc nevykecalo. Je to správně temný, dobře natočený a nebojí se slova fuck. Já jsem zatím spokojená. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama