Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kreizler sa stretáva s démonmi svojej minulosti. Moore povie Sare pravdu. Conner berie veci do vlastných rúk. Čas na odhalenie vraha sa kráti. (Arsenal83)

Recenze (8)

JIRKKA 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl možná nebyla tvrdá rána na solar plexus, jak jsem třeba i já čekal po předposledním díle. Jenže byl hodně zajímavý a já mám pocit, jakoby by tvůrci chtěli natočit další sérii. Jenže knížka pokračování nemá, ledaže by Caleb Carr napsal další příběh. A mně tedy John, Lászlo, Sára a jejich detektivní parťáci budou chybět. Protože to byli sympaťáci, i díky skvěle vybraným hercům. Od prvního do posledního. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Počas sviatku Jána Krstiteľa presvedčí Lászlo Johna Moora, aby sa spolu s ním zúčastnil opery Don Giovanni, počas ktorej ako dúfa sa strasie svojho prenasledovateľa Coonora a podarí sa mu chytiť vraha chlapcov Japheta Beechama. Polícii aj Sáre dá falošné indície a jerozhodnutý páchateľa spolu s Moorom chytiť živého. Nakoniec tak dochádza k rozhodujúcemu stretu medzi vrahom a jeho prenasledovateľmi. Potom ako Sára zastrelí Connora, ktorý chce všetku slávu za chytenie páchateľa získať pre seba Roosvwelt ocení Connorovu prácu in memorian a Lászlo sa stretne so svojim otcom...škoda, že potom ako doktor Kreizler zájde za páchateľom sa nedozvieme motívy jeho konania, rovnako tak ako pri návšteve prvého podozrivého vo väzení. Celkovo bol záver o niečo slabší, ale celkový dojem zo seriálu to príliš nepokazilo. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná epizoda sice nedosáhla kvalit předposledního dílu, ale nespokojený jsem určitě nebyl. Trochu mě vyděsila další návštěva Opery, tentokrát šlo naštěstí všechno ráz na ráz, tempo příběhu bylo výborné, nechybělo ani napětí a akce, na druhou stranu mi vadilo, že byl závěr honu na vraha dost předvídatelný. Každopádně jsem nebyl zklamán a bavil jsem se. ()

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jsem se závěrem velmi spokojen. Po dlouhé době seriál, který si nedělá zadní vrátka pro druhou sérii nějakým výrazným cliffhangerem. Naopak je na postavě Laszla vidět ten hořkosladký závěr. Dopadli jsme sice vraždící monstrum, nicméně se v budoucnu objeví nějaká dalšá monstra.. "and from them we might one day learn what compels a man to do evil." ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále ponúklo ešte jeden zásadný zvrat, išlo však o to, že dejisko posledného aktu je niekde inde ako sa predpokladalo. Nasleduje veľmi atmosférická naháňačka po temných chodbách. Len je trochu škoda, že sa celá vec uzavrela pomerne konvenčným spôsobom a koniec jednej nesympatickej postavy neponúkol takú satisfakciu, na akú som sa tešil. Osobne by som dotyčného nechal vykuchať vrahom. Poteší záverečná scéna, ktorá celý tento príbeh o zničených detstvách šikovne uzatvára. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama