Reklama

Reklama

Dokud nás svatba nerozdělí

  • Francie Le Sens de la fête (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Když organizujete dokonale promyšlenou, luxusní svatbu na francouzském zámečku ze 17. století, úplně si to říká o nějaký průšvih. A když se má něco pokazit, věřte tomu, že se to opravdu pokazí a nezůstane jen u toho. Profesionální svatební agentura má na nezdary celých 24 hodin a za ty se toho může stát opravdu hodně. Zvlášť když šéf agentury z přátelství zaměstná vlezlého fotografa, kterého spíš než focení zajímá svatební pohoštění, najde záskok za kapelu, pro který je „decentní zábava“ neznámým pojmem, a ženichovo půlnoční překvapení definitivně změní celou svatbu v grotesku. Komedie od režisérů filmu Nedotknutelní (2011), jejíž inspirační zdroj můžeme hledat třeba u argentinských Divokých historek (2014), potěší srdce každého, alespoň trochu škodolibého diváka. (Aerofilms)

(více)

Videa (8)

Trailer 4

Recenze (151)

angel74 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem trochu více zábavy, ale v jádru jde o velmi milý film, který příjemně plyne, a to především díky výborné muzice. Z herců mě hodně zaujal Gilles Lellouche, mimikou v obličeji mi občas připomněl Louise de Funèse, akorát tedy v krapet šarmantnější podobě. Z hereček jsem si užívala hlavně Eye Haidara, kterou bych typově přirovnala k ženské obdobě Omara Sy. A právě interakci mezi náhradním zpěvákem a zástupkyní šéfa svatební agentury mě z celého toho propletence postaviček bavilo sledovat nejvíce. (70%) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Komedie na klasické téma "když se něco se*e, tak se to se*e pořádně". V tomto případě je to vyhrocenější ještě víc, protože ženich je úplný debil. Vzdor tomu všemu se ale nejedná o souvislý sled skečů, ale o relativně decentní humor o lidech, kteří svou práci milují, ačkoliv brblají a dokážou jí leckdy i pořádně zvojtit. Nakache s Toledanem sice nedosáhli kvalit Nedotknutelných, ale rozhodně mě nezklamali. 70% ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Francouzské, vtipné, vážné, dramatické, debilní, zrychlené. Prostě pošukové jak Francouzi občas ve svých komediích bývají. Takovou svatbu jsem si nepřála a díky bohu ani neměla. Ale jako host jsem se docela bavila. Teda ne při proslovu ženicha. Ale kapesníčkem jsem mu zatočila. Bylo to dobré, odlehčené a milé. Let na balonu byl díky té hudbě trochu smutný, a vlastně celý film na mě působil trochu moc smutně a definitivně. ..si nějak protiřečím, raději toho nechám.. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Francouzské komedie mám doopravdy rád. Mezi mé nejoblíbenější řadím Co jsme komu udělali, Nedotknutelní, Srdečně vás vítáme či I dva jsou rodina. Francouzi umí vytvořit inteligentní humor a jejich komedie mají hlavu a patu. Dokud nás svatba nerozdělí také dává smysl, netvrdím, že ne. Celkové poselství je krásné a chytré a duchaplné. Občas jsem se i pousmál. Ano, v tom je ten problém. Pousmál jsem se. V první polovině, tedy v přípravách na svatbu, jsem trpěl, jelikož mě příběh uspával. Nakonec přišla už samotná svatba, respektive hostina a oslava, která film zachránila. Líbil se mi proslov a překvapení ženicha. V tomto okamžiku to mělo celkem drive a bavilo mě to. Jako celek mě to ale moc nezaujalo a čekal jsem o mnohem víc. Potenciál to rozhodně mělo. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„DNEŠNÍ VEČER JE PLNÝ ZMATKŮ…“ /// Svatba. Ten den, kdy dva lidé… a spousta dalších ji organizuje. Zámeckej hotel je plnej personálu. To máte: kuchaři, číšníci, muzikanti… a když se něco posere… V hlavní roli potíže s personálem (prostě lidi) a pak ten debil co se žení… (prostě lidi). Tak trochu to vtipný je… protože to vypráví tak nějak zvesela o stresujících záležitostech. Není to ztřeštěný, není to… prostě je to možná i víc vážný…. Už jste měli svatbu? No tak vy víte… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Do dneška nechápu, proč jsem na svatbě dostal k zákusku litr perlivý vody. 2.) Chystám svatbu. VELKOU SVATBU! 3.) Thx za titule “ejnuletaB“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • Túžba ponúknuť hlavnú rolu Jean-Pierre Bacrimu je jedným z prvkov, ktoré motivovali oboch režisérov pustiť sa do tohto filmu. (Arsenal83)
  • Natáčanie prebiehalo v regióne Île-de-France deväť týždňov od júla 2016. Časť natáčania prebehla v Paríži a v Château de Courances v Essonne zo 17. storočia. Niektoré scény sa natočili v okolí Fontainebleau. (Arsenal83)

Související novinky

43. César Awards - výsledky

43. César Awards - výsledky

03.03.2018

Předávání francouzských filmových cen César, letos v pořadí již čtyřicátých třetích, se konalo v pařížské koncertní síni Salle Pleyel, provázeli jím herečka Vanessa Paradis a komik Manu Payet.… (více)

Reklama

Reklama