Reklama

Reklama

Brutálni teroristi unesú bývalého špióna Leonarda Turnera (Bruce Willis) a prototyp ničivej superzbrane a vyhrážajú sa rozpútaním apokalypsy nepredstaviteľných rozmerov, ak nebudú splnené všetky ich požiadavky! CIA preto vyšle do akcie svoju najlepšiu agentku Victoriu (Gina Carano), aby ich vystopovala a zachránila Leonarda aj svet. Lenže problém je, že po nich pátra nielen ona, ale napriek výslovnému zákazu vedenia CIA na vlastnú päsť aj jej expriateľ, Leonardov syn Harry (Kellan Lutz), ktorý je rozhodnutý nájsť a oslobodiť svojho otca za každú cenu! (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné, v roce 2015 vznikly dokonce hned dvě thrillerově akční sračky. A není tomu dlouho, co podobnou debilitu Bruce natočil zase v roli papínka nějakého Action Mana. Vizuálně hrozný, Praha nePraha. Gina je sice herecký prkno, ale i tak tady vyčnívá nad ostatní i nad Kelana Lulana. Tohle šlo u Amíků v kinech, to jako vážně? VOD konina, která si ani to Direct-to-DVD nezaslouží. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tady opravdu netřeba šetřit superlativy! Debilní poloamatérská velepičovina a hrubá urážka i toho nejdementnějšího diváckého nevkusu, již k dokonalé odpornosti zhyzdil výsměch všem snaživým ochotníkům a parodie na herectví, vepřový xicht z Tvajlajtu - Lulan Buc, jehož husté síajej boxování a zápasení nápadně připomíná vzpouru v baletní přípravce pro slabomyslné tapíry. Mozkový moulinex na úrovni posledních Segalových fláků, který se opravdu bojím otevřeně nazvat scénářem, je tu bezcitně dotažen k obludnosti totálně neumětelskou reži…., tak radši taky ne, a řekněme … snahou o dirigování sboru prkenných mentálů, a dramaturg zjevně zemřel na infarkt tak v polovině prvního čtení toho retardovaného leporela. Kameradown měl zapatlanou čočku Nuttelou a čerstvě vyšťouranými soply a střihač si během neurotického cumlání nůžek pořezal jazyk, ale horní patro si nezakrvácel, protože ho díky vrozenému rozštěpu nemá. Takže nezbývá, než držet pietní minutu dávení za nebohého Wiliše, protože když už někdo vezme roli v takovém svinstvu, je evidentně mrtvý. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Bruce Vyliž se nám zajebal kdesi v matičce stověžaté a jeho drsnej synek. Kellan Homokles Lutz ho musí zachránit. Čím to je, že Bruce si vybírá za filmový syny takový potraty? Nejdřív Courtney teď Lutz... Ale ok abych nebyl nespravedlivej, tak nečekal jsem nic a nakonec dostal celkem přijatelný svižný akční béčko z příjemnou stopáží. Bitka z ťamanem na hajzlu pak highlightem celýho filmu. Jenom toho Lutze bych vyměnil. Neříkám, že se nesnaží, ale to jak si hraje na tvrďáka mu nežeru. Gina už taky předvedla víc. Průměrný 3*.55% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Lutz je špatnej v tom nejhorším slova smyslu. Takový poleno by se mělo někde ukazovat, ale určitě by k tomu neměl sloužit filmový materiál. A jestliže je na takovym dřevákovi postavenej celej film, musí to zákonitě taky dopadnout špatně. A taky že jo. Zápletka se sice tváří sofistikovaně, ale ve finále se v ní ztrácejí sami tvůrci, akce, snad kromě jednoho momentu, stojí taky za starou bačkoru a jestli si někdo myslí, že to Willis s Ginou nahodí alespoň do průměru, tak se také šeredně plete. Nepomáhá ani pár záběrů na Prahu, protože při bližším ohledání se tu objevují drožky s nápisem "Taksi" a ty nám tady fakt nejezděj. 10% za to, že jsem dokázal vydržet do konce. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Někde jsem četl, že Bruce Willis má odmakáno, chce být víc s rodinou, tudíž mu laciné produkce vyhovují. Vyžadují od něj minimum úsilí, natáčení probíhá rychle, perou se jiní, producenty uspokojí málo, plešatá Willisova hlava na plakátu zachrání mnohé. Každopádně Joe Hallenbecku, pošli svého agenta do prdele, a ještě alespoň jednou nám dej vzpomenout na svá skvostná 80. a 90. léta. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Centrála CIA v Praze sídlí v jedné z výškových budov. V Praze se ovšem v době natáčení filmu žádný mrakodrap nenacházel. (rublik05)
  • Hneď v prvej scéne si môžete všimnúť, že Bruce Willis má ruky spútané raz čiernou a raz bielou páskou. (Johnny.ARN)
  • Zpočátku se film odehrává v Praze. V několika záběrech jde vidět několik vozů taxislužby, které mají na střeše cedulku „tksxi“. Takto označené taxíky v ČR však nejezdí. (rublik05)

Reklama

Reklama