Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Osm zlodějů vezme rukojmí a zamkne se v Královské španělské tiskárně cenin, hlava zločinců manipuluje s policií, aby postupovala podle jeho plánu. (Netflix)

Recenze (117)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě seroš hodně nadchnul, po prvních 3 dílech sem byl vážně nadšenej. Ale postupem času se to začalo absurdovat a dít se tam fakt praštěný věci. Takže jsem se rozhod, že se dokoukám, na první sérku a konec. Ani sem nedoufal, že první série bude nějak zakončená. Tohle mě na tědlech seroších nebaví, když nekončej a jedou dál. Nějak si nedokážu představit, že bych další hodiny svýho života věnoval týhle partičce uzavřený v "tiskárně". Takže konec tohodle příběhu (esi teda nějakej vůbec je) si nechám ujít... ()

Roman07 

všechny recenze uživatele

Keby v tom seriáli neboli prvky telenovely, výkony nehercov ako Denver, ktorého smiech pripomínal neandertálca a niektoré nemožné náhody, mohol to byť jeden z najlepších seriálov. Rovnako niektoré zbytočné flasbacky, ktoré len predlžovali stopáž a pôsobili ako reklama počas pozerania dobrého filmu - zbytočná a nudná. ()

Reklama

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná série. Sice první dva díly mě ihned nechytly, ale následně jsem sérii zkouknul během "chvíle". Cliffhangery, sakra, to mi lehce připomíná Lost, skončí díl a ihned se musí na další, jinak se nevyspí. Postavy jsou velmi dobré, vcelku sympatické, oponenti jsou zde prostě zlí (až na hlavní inspektorku). Jediný menší mínus, scénář občas děravý, ale to už tak bývá u hispánských seriálů. I tak jasných 5*. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada Domu z papéru je celkem slabší, než všichni slibovali. Má to svoje světlý momenty, ale možná se to až moc motá dohromady a cpou se tam věci, bez kterých bych se obešel. Do toho sem tam scénáristický ulehčení. Ale taková hrůza to není, solidní nadprůměr. Baví mě akorát Berlín, Tokio a Moskva, zbytek budiž. 4* a.k.a 75% ()

Evander 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série La casa de papel mě zaujala promyšleným příběhem, zajímavou směsicí ústředních postav i celkově svým stylem. Jedná se o méně tradiční seriál, a o to zajímavější alespoň zpočátku je. Dobrý dojem ze seriálu jako celku mi kazí pouze extrémně nesympatická vypravěčka, a to opravdu neřeším její vzezření. V budoucí série v tomto případě moc nevěřím a píšu to dopředu, protože směřování seriálu ke konci první série moc naděje na dobrou podívanou i za dalších několik dílů neskýtá. No, uvidíme, první série je na každý pád v průměru velmi dobrá, zamrzí jen poměrně velké výkyvy v kvalitě jednotlivých dílů. 81% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Všetci návštevníci múzea aj jeho zamestnanci majú presne 4-miestny PIN na mobile. Nikto nepoužíva žiaden iný druh autentifikácie, pričom vidíme mnoho druhov mobilov. (muti)
  • V čase 5:10 Alison (María Pedraza) ukradne Riovi (Miguel Herrán) pušku a namíří s ní na Ria. Ačkoliv je puška bez zásobníku, Alison podotkne, že má náboj v komoře a zbraň natáhne. V ten moment měl náboj z pušky vyletět a zbraň by zůstala nenabitá. To se však nestalo. (FullHaDes)

Reklama

Reklama