Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Policie je Profesorovi v patách a komunikace s tiskárnou utichá. Výsledkem je vzpoura a zatčení jednoho ze zlodějů. (Netflix)

Recenze (80)

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět lepších 90% jako první série. Pokračuje se ve stejném schématu vyprávění, jen to trošku zrychlilo, je tam více akce, ale zároveň trošku začalo uhýbat od reality, resp. se vyskytlo až moc náhod a věcí, které by se v reálu asi nemohly stát - předpisy. Každopádně tomu se nedá vyhnout. Má to tempo, drive, švih, místy vtipné, pořád dost chytré a vymazlené, budí to emoce - radost sledovat. Howgh! ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série poněkud zchladila mé nadšení z první řady. Scénárista musel tak, jak se blížilo finále loupeže, chtě nechtě začít vysvětlovat a taky přitvrdit ve všech atrakcích, takže tam, kde v první sérii šlo o hru s očekáváními diváka, tady už jsme svědkem twistů, akrobatických výkonů a chování, které má jen velmi málo společného s racionalitou. Některé akce můžete akceptovat jen s obří dávkou nadhledu, viz šílená motorkářská eskapáda Tokio. Je to zkrátka přepálené a taky mi začala vadit ideologie ovlivněná radikálními levicovými hnutími Podemos a Syriza. Pokud v první sérii zločinci hráli s novináři hru na boj proti systému, dalo se to akceptovat právě jako falešná hra, ale v druhé sérii tomu věří i strůjce operace a daří se mu přesvědčit i své okolí. To, co provedli tvůrci seriálu s postavou komisařky, je na pár facek. Pořád zbývá skupina atraktivních a skvěle zahraných charakterů, kvůli kterým stojí za to setrvat s gangstery až do konce loupeže, i tady se dají najít mnohé lahůdkové scény i některé psychologicky zajímavé momenty, ale na víc než tři hvězdičky a 60 % celkového dojmu to nevytáhnu. To, co mi naservírovali tvůrci ve 2. řady, mě varuje v pokusu pokračovat v dalších sériích... ()

Reklama

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

BELLA CIAO! Tam, kde skončila první řada jsem očekával výborně zpracované pokračování téhle nekompromisně nabitě napínavé jízdy a přesně to jsem taky dostal. Druhá série byla bohužel kratší, nutno ale říci na úplně stejné úrovni jako série předchozí. Jediná výtka, kterou jsem zde našel je více nelogičnosti oproti první řadě, už to není taková ta "dokonalá hra" od Profesora a hraje se spíše na náhodu, jenže ten seriál mě tak moc pohltil, že jsem jednoduše schopen tohle přehlédnout. Největšími momenty tu rozhodně jsou ztráty v řadách "odboje" a poté samotný únik, ze kterého jsem měl menší obavy, ale zachoval si důstojnost a neskončil debilně jako většina seriálů, které po dvou řadách ztratí dech. 2. série - 100% ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když bychom brali, že seriál má pouze původně plánovaný 2 série bez dalších 3, které vznikly pod Netflixem, tak jde o skvělý seriál. Závěrečné dva díly perfektní. A poslední scéna krásně zacyklí vztah Profesora s Murillovou... moc pěkný ( to s tou baterkou se tvůrcům povedlo ). Nejlepší postava Berlín, ten mě naprosto dostal. 7,5/10 ()

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prva seria  bola skvostna, v druhej mi uz par veci vadilo, aj ked hodnotenie si to u mna udrzalo. Ako celok ma to stale bavi, ale uz citit jemne problemy. Niektore tie rozhodnutia su uz fakt cez hranu a tie osobne problemy medzi "mestami" su az smiesne. Nairobi vs Berlin, Helsinky vs spanok, Denver vs Moskva, Tokio a Rio su sami o sebe mimo :). Laska a sex vo filmoch a serialoch je len na to aby sposobovali zvraty a natahovacky jednotlivych casti. Tu sa to prejavuje na plnej ciare. Postava komisarky ma dost sklamala, lebo necakal som taku amatercinu z jej strany. Inak ako vravim vyssie, je to stale zabavne, nebojim sa ist do tretej serie, ale snad budu mat ti vychodoeuropania aj nieco ine na robote ako byt za hromotlkov. Take povsimnutie na zaver. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Když Helsinky (Darko Peric) dává ve spěchu Arturovi (Enrique Arce) levou vrchní bombu na tělo, nalepí páskou pouze kousek okraje. V dalších mini střizích má Artur bombu přilepenou krásně přes střed. (Shr1nK)

Reklama

Reklama