foto

Nancy Lenehan

  • nar. 26.4.1953 (67 let)
    Long Island, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Souboj pohlaví
2014 More Time with Family (TV film)
Sex Tape
2012 Lady Friends (TV film)
2011 Za lepší život
2008 Family Man (TV film)
2007 Divoši
2005 Salon krásy
2003 Recept za milion dolarů (TV film)
2002 Adaptace
Chyť mě, když to dokážeš
Hollywood, Hollywood
Od dveří ke dveřím (TV film)
2001 Slez ze stromu
1999 Angličan
1998 Městečko Pleasantville
Výkupné za rošťáka (TV film)
1996 Cherokee Kid (TV film)
1994 Missing Parents (TV film)
Poslední let (TV film)
1992 Jízda života
Risk
1991 Otec bez závazků (TV film)
To the Moon, Alice (TV film)
1990 Dreamer of Oz, The (TV film)
1989 Parent Trap: Hawaiian Honeymoon (TV film)
1988 Báječná dovolená
Manželské etudy
Rock 'n' Roll Mom (TV film)
1987 Baby Girl Scott (TV film)
Bezva podraz (TV film)
Like Father Like Son
1986 Stoogemania
Sunday Drive (TV film)
Vraždící stroj (TV film)
1983 Emergency Room (TV film)
1982 Jekyll a Hyde: Totální proměna
1981 Malá, menší, ještě menší
1980 Polda a bandita 2

TV seriály

2019 Bless This Mess (TV seriál)
Six Out of Six (S02E07)
Scare Night (S02E05)
Bang for Your Buck (S02E04)
další epizody (6)
Bootstrapped (TV seriál)
Black-ish (TV seriál)
justakidfromcompton (S05E15)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Super Tuesday (S07E05)
South Carolina (S07E04)
Discovery Weekend (S07E02)
další epizody (4)
2018 Forever (TV seriál)
Another Place (E05)
Man with a Plan (TV seriál)
Out with the In-Laws (S02E15)
2017 People of Earth (TV seriál)
Aftermath (S02E06)
Always a Day Away (S02E04)
Gerry's Return (S02E03)
další epizody (5)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Groundbreaking (S06E10)
2016 People of Earth (TV seriál)
Snake Man and Little Guy (S01E10)
Lost and Found (S01E09)
Mars or Bust (S01E08)
další epizody (10)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Camp David (S05E08)
Pí***gate (S05E06)
Díkůvzdání (S05E05)
2014 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Bednička (S03E09)
Epizody (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
U oltáře (S09E22)
2013 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Máma s tátou (S09E10)
2012 Průměrňákovi (TV seriál)
Vánoční sleva (S04E09)
2011 How to Be a Gentleman (TV seriál)
2009 Mluvme o sexu (TV seriál)
It Happened One Christmas (E11)
2008 Malá Velká Británie v USA (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Můj nejhorší týden (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Nevěra bolí (S04E02)
Earlovy ženy, část druhá (S03E22)
Earlovy ženy, část první (S03E21)
další epizody (5)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Kdopak se to narodil Joy (S02E18)
Earl slaví narozeniny (S02E17)
2006 My Boys (TV seriál)
Nové trable staré Christine (TV seriál)
Studio 60 (TV seriál)
The Wrap Party (E06)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Earl se zase žení (S02E05)
Tátovo auto (S01E18)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Earlův otec kandiduje na starostu (S01E09)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Married to the Kellys (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Přivést domů (S05E19)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Srdce a duše (S05E15)
Nové časy (S05E12)
2001 Muži, ženy a psi (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Výlet do Harvardu (S02E04)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
FreakyLinks (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Titus (TV seriál)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
See Dharma Run Amok (S02E18)
Run, Dharma, Run (S02E17)
Pohotovost (TV seriál)
Nikdo nemá rád Amandu Leeovou (S05E11)
1998 Felicity (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Noc oživlých mrtvol (S03E02)
1997 Advokáti (TV seriál)
The Blessing (S02E03)
George & Leo (TV seriál)
Perné dny (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Faculty, The (TV seriál)
My z přístavu (TV seriál)
Na jedné lodi (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
You Can Lead a Horse to Water... (S02E25)
Sticks and Stones (S02E22)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Záměna (S03E18)
1994 Ellen (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
The Nanny Napper (S02E06)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Tears of Joy (S01E18)
Grace and Beauty (S01E17)
1993 Bakersfield P.D. (TV seriál)
Boy Meets World (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Say Goodnight, Gracie (S01E10)
Up on the Roof (S01E02)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Handicap Spot (S04E22)
1992 Great Scott! (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Nurses (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Roseanne (TV seriál)
Hair (S02E17)
The Golden Girls (TV seriál)
Cheaters (S05E22)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
Alf (TV seriál)
Napjaté očekávání (S03E16)
1988 Dear John (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
Paradise (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
No Way Down (S01E04)
CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Trying Times (TV seriál)
1986 My Sister Sam (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
The Leprechaun-Artist / Dead Run (S01E19)
1985 Tall Tales and Legends (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
V (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
Fame (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
No Nukes Is Good Nukes (S01E08)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Enos (TV seriál)
It's a Living (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky