foto

Nancy Lenehan

  • nar. 26.4.1953 (64 let)
    Long Island, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 More Time with Family (TV film)
Sex Tape
2012 Lady Friends (TV film)
2011 Za lepší život
2008 Family Man (TV film)
2007 Divoši
2005 Salon krásy
2003 Recept za milion dolarů (TV film)
2002 Adaptace
Hollywood, Hollywood
Chyť mě, když to dokážeš
Od dveří ke dveřím (TV film)
2001 Slez ze stromu
1999 Angličan
1998 Městečko Pleasantville
Výkupné za rošťáka (TV film)
1996 Cherokee Kid (TV film)
1994 Missing Parents (TV film)
Poslední let (TV film)
1992 Jízda života
Risk
1991 Otec bez závazků (TV film)
To the Moon, Alice (TV film)
1990 Dreamer of Oz, The (TV film)
1989 Parent Trap: Hawaiian Honeymoon (TV film)
1988 Báječná dovolená
Manželské etudy
Rock 'n' Roll Mom (TV film)
1987 Baby Girl Scott (TV film)
Bezva podraz (TV film)
Like Father Like Son
1986 Stoogemania
Sunday Drive (TV film)
Vraždící stroj (TV film)
1983 Emergency Room (TV film)
1982 Jekyll a Hyde: Totální proměna
1981 Malá, menší, ještě menší
1980 Polda a bandita 2

TV seriály

2016 People of Earth (TV seriál)
Snake Man and Little Guy (E10)
Lost and Found (E09)
Mars or Bust (E08)
další epizody (10)
2014 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
U oltáře (S09E22)
2013 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Máma s tátou (S09E10)
2012 Viceprezident(ka) (TV seriál)
2011 How to Be a Gentleman (TV seriál)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
2008 Malá Velká Británie v USA (TV seriál)
Můj nejhorší týden (TV seriál)
2006 My Boys (TV seriál)
Nové trable staré Christine (TV seriál)
Studio 60 (TV seriál)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Married to the Kellys (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
2001 Muži, ženy a psi (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Výlet do Harvardu (S02E04)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
FreakyLinks (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Titus (TV seriál)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
George & Leo (TV seriál)
Perné dny (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Faculty, The (TV seriál)
My z přístavu (TV seriál)
Na jedné lodi (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
1993 Bakersfield P.D. (TV seriál)
Boy Meets World (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
1992 Great Scott! (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Nurses (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
Paradise (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Trying Times (TV seriál)
1986 Alf (TV seriál)
My Sister Sam (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
Tall Tales and Legends (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
V (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
Fame (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Enos (TV seriál)
It's a Living (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace