Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack a Harry použijí Maxovu dceru jako návnadu a donutí Maxe, aby se s nimi setkal tváří v tvář. Marcus, který uvízl v džungli, narazí na uprchlický tábor. Greer navštíví Glorii a doufá, že objeví spojení mezi Reyesem a Gloriiným pohřešovaným manželem. (Prime Video)

Recenze (4)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak v tomhle díle bylo snad úplně všechno  :D  ale bavila jsem se. No, uvidíme, stále je dost věcí nejasných a já jsem zvědavá, jak se nám to všechno spojí. Jenom je škoda, že nám odpadnul jeden hráč  :( ()

Reklama

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výrazne kecavá epizóda, avšak pasáže v Londýne sú fajn, náš Greer pomáha Glórii a mám taký pocit, že si to rozdajú. No a pasáže Ubera v džungli nasvedčujú, že zrejme dôjde na kucapacu. Záver, neviem či by som ho zaradil do prekvapivých alebo odfláknutých, ale vyvolá jednu otázku, a to či el presidente je tá najväčšia kurva alebo v pozadí ešte niekto ťahá za nitky. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prezident Nicolás Reyes ve velkém vnímá, že ne všichni jsou k jeho osobě loajální. CIA nabízí jeho generálovi ochranu výměnou za spolupráci. Linie Harriet překvapivě mdlá. Reyesova těžební operace v džungli a jeho spojení se smrtí senátora má stále hodně neznámých. Zatímco v první série nebyli Suleiman a jeho pohůnci jen černobílými teroristy, tady záporné postavy moc dobře vykreslené nejsou. Až na jednu (Max), jenže ta navždy mizí ze scény. Bohužel. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama