Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Elsa s Dougem čelí následkům manželské krize, Casey se snaží zapadnout v nové škole a Sam se připravuje na život po maturitě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Dr.dogous 

všechny recenze uživatele

režie 5, scénář 5 herci 4 výprava 3 celkem 17 hodnocení 85% Pokud je hodně atypiků, tak jsou už vlastně typičtí. Když chceš být nenahraditelný, bud odlišný. Rodinný citlivý seríál pro všechny věkové kategorie ()

ibeh 

všechny recenze uživatele

A druhou sérií asi už končím. Velmi mne baví Sam, skvělý herecký výkon, jeho kamarád a kolega Zahid i sestra Casey. Na nervy mi však leze Samova matka jako postava i herečka s kňouravým americkým projevem. Též celkem nemohu vydýchat uřvanou Paige :) Všeho do času. ()

Reklama

neo93 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atypical je zpět. Středoškolák Sam Gardner, trpící autismem se vrací, aby se znovu probíjel životem. A karty pro začátek druhé řady nemá rozdány vůbec snadno, naopak. Musí se vyrovnávat s mnoha nelehkými skutečnostmi. S ukončením sezení s terapeutkou Julií, přechodem své někdy protivné a škodolibé, ale stále milující sestry Casey na jinou školu, komplikovaným a pro něj matoucím vztahem s kamarádkou Paige a rovněž těžkostmi uvnitř rodiny, resp. manželským problémem mezi svými rodiči. Není tedy divu, že první epizody nové série jsou více laděny do pochmurnější a truchlivější roviny, než třeba v minulé řadě. Postupně ale přicházejí i veselejší a úsměvnější chvilky, ačkoli po celou dobu jsou hlavními motivy spíše depresivnější linky, které se točí kolem vztahu Samových rodičů, tak i kolem Casey a její změny školy, potažmo nových spolužáků. Je to však postava Sama, jenž je především v centru dění, a která se i díky těmto okolnostem, dostává do absurdních někdy komických jindy tragických situací, a to nejen svoji maličkost, ale také své nejbližší okolí. Druhá řada jednoduše staví na stejných prvcích jako v případě minulé série, což je jen dobře. Pro mě skvělý seriál na pomezí drama-komedie. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atypical je dílo, které nezasáhlo moc lidí. A přitom jde asi o jeden z nejlepších počinů od Netflixu za bůhví kolik let. Humor zde stále je. City k postávám s vámi cloumají napříč vším. Upřímně jsem se bál spadnout zase do systému tohoto seriálu, že už to nebude jako dříve. Je fakt ten, že jsem v ohodnocení nebyl nijak extra přívětivý, ale je fakt ten, že jsem si zhlédnutí tohoto seriálu neuvěřitelně užil a hltal jsem každý díl. V celku si dokážu představit, aby toto dílo mělo pět sérií a stále bylo originální. Vše ukáže čas. ()

Galerie (106)

Reklama

Reklama