Reklama

Reklama

Když Romanovi unesou obchodníci s lidmi snoubenku, Roman se svými kamarády z vojny se vydá po jejích stopách, aby ji zachránili, než bude pozdě. Cestou se Roman dá dohromady s Averym, policistou, který vyšetřuje obchod s bílým masem a bojuje se zkorumpovanou byrokracií, která nemá za lubem nic dobrého. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (62)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Kupodivu snesitelná podívaná, kde si je tak mimochodem střihl Bruce jen další ze svých mnoha vedlejších a v podstatě i dost nepodstatných rolí, takže kdo se tu těší přímo jen na Willise, tak ani zde si ho příliš neužije. Jinak se ale každopádně jedná o klasické nenáročné béčko, s x-krát ohranou zápletkou, kde snad dojde jen k jednomu nečekanému úmrtí, ale jinak je to předvídatelná, nenápaditá a v závěru i dost naivní, s hromadou šablonovitých postav a charakterů, takže ty kladní jsou až odporní správňáci, a naopak ti záporáci zas působí slizce a zle, až jsou směšní, každopádně jeden společný rys mají, a to že jsou vesměs nepřesvědčivý a nevýrazní, a to i díky slaboučkému castingu, kde účinkuje pár známějších béčkových jmen, jenž mají své kariéry už dávno pohřbené a zrovna třeba u takového Cole Hausera je jasně vidět, že točí už jen kvůli tomu, aby měl na nájem a alimenty. Akce je jinak spíš pomálu, každopádně její zpracování nestojí vůbec za nic, souboje tak působí trapně, nepřesvědčivě a na béčko i dost nenásilně, a přestřelky jsou dokonce na odpadové úrovni, jako fakt takhle natáčet přestřelky, to mi hlava nebere, že ti tvůrci nemají alespoň nějakou soudnost. Atmosféra, napětí, či cokoliv jiného, co by dokázalo nějak samotný film kvalitativně pozvednout, se tu zkrátka nevyskytuje, nicméně já musím i přes všechna ta negativa z úvodu zopakovat, že se překvapivě jedná o snímek, u kterého si nemusí divák vydloubávat oči z důlku, či se zmítat v křečích, co za lacinou zhovadilost to je, jelikož jak svižný spád, tak minimum nudy to krapet zachraňují, takže házet to na úplné dno žumpy není tentokrát zcela na místě. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

(2%) Naprosto zbytečné béčko. Co k tomu mám říct ? Dal bych 1*, žádnou velkou nelogickou díru to nemělo, ale bylo to tak nudné, nezáživné, že jsem nakonec udělil odpad. V obyčejné, nízkorozpočtové akci se taky nedá nic pochválit. I ty bitky jsou to tak neohrabaně a pomalu natočené. Willis zde má typickou vedlejší roli jako vždy. Co dodávat ? Je to lepší než prášek na spaní, i když jsem tedy u toho neusnul. ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Bratři Mašínové v akci, aneb jak by Bruce Widlice potřeboval naleštit plešku by se to taky mohlo jmenovat! Poměrně solidní akci střídá nůďo sekvence a hlavní slabinou je kupodivu sam Brucka, jehož štěky a drsnej výraz je už dávno pryč! Nadprůměr tak drží samotný děj, jeho zvraty a nečekané momenty... ()

janesX 

všechny recenze uživatele

Tento filmík je totálne odfláknuté béčko, to ale  vôbec neznamená že niečo je zle, práve naopak - všetko je v najlepšom poriadku. Aj ja som sa do istej miery celkom pobavil: tak napríklad banda nehercov predviedla ako nevie hrať, scénarista písať, Bruce Willis tu evidentne hrá zadarmo a hrá to tak majstrovsky, že to aj idiot pochopí. Hudbu vygeneroval automatický generátor (zrejme už čosi také existuje pretože takéto "melódie" - to skrátka človek nevytvorí). No a režisér? Nemusí sa báť - tiež zmaturoval ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Upřímně to není nic moc. Hlavně, hlavní představitelka na mě působí strašně nesympaticky-afektovaně, je hrozně vytlemená. Děj je jednoduchý. Nejmladší bratr do toho chce praštit a na večírku s rozlučkou se svobodou mu jí unesou. Naštěstí mu nejstarší bratr, který je veterán, jak jinak nabídne pomoc no a hraní na vojáčky může začít. Takže napětí tam je, no, ale i ta otravná klišé a Willis to nezachrání. Na závěr taková poznámečka. Jestli jim to vlastně stálo za to… ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Sophia Bush zde hraje detektivku Brooke Baker. Roli se stejným jménem, tedy Brooke (Davis) Baker, ztvárnila také v seriálu One Tree Hill (od r. 2003). (gavosh)
  • V čase 28:10 má Deklan (Cole Hauser) po souboji zraněné obočí, ale v předchozím záběru ještě žádné viditelné zranění nemá. (DBlitz)

Reklama

Reklama