Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(8)

Obsahy(1)

Seriál Trust Me se točí kolem Cath Hardacreové, zkušené a pracovité zdravotní sestry, kterou propustí za to, že veřejně informovala o nedobrých poměrech v nemocnici. Cath je proto nucena přijmout drastická opatření, aby se mohla postarat o svou dcerku. Ze zoufalství tak zvažuje příležitost ukrást identitu své nejlepší přítelkyni, vedoucí lékařce, a začít nový život v Edinburghu. Zatímco se čím dál hlouběji noří do své podvodné osobnosti, uvědomuje si, že by mohla získat vše, po čem kdy toužila. Jenže zbavit se minulosti nebude tak jednoduché. V patách jí stojí její bývalý manžel a také zvědavý investigativní novinář. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Malarkey k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2017) (S01) 

Perfektně napsané, i když svojí krátkostí místy dost zkratkovité drama, které by mohlo být klidně i delší a vůbec bych se nezlobil. Navíc tu hlavní roli ztvárnila miláček Jodie Whittaker, která mě zaujala už v seriálu Broadchurch a opravdu nadobro jsem si jí zamiloval právě zde. To její štěstí jsem jí neskutečně přál a myslím si, že ten, kdo by jí to nepřál, bude asi hodně divnej. ()

Série 2 (2019) (S02) 

Druhá série seriálu Věřte mi už je slabší, pořád ale stojí za shlédnutí. Hned z kraje jsem musel přijmout, že zde hlavní roli nehraje parádní Joddie Whittaker, ale Alfred Enoch. Ten, coby voják, dostane šrapnelem a probudí se ochromený v posteli v nemocnici v Anglii. Nutno dodat, že v pěkné, viktoriánské nemocnici, která dodává na atmosféře. A ano, tušíte správně, druhé série nemá s první nic společného. Jde spíše o koncept toho, abyste ošetřovatelům, doktorům a sestřičkám v nemocnicích věřili. Jenže co se stane, když si ve Vás důvěru nezískají, stejně tak, jako si jí nezískali ani u Jamieho? Postavy, kterou tu Alfred Enoch hraje? Na konceptu čtyř dílů se rozjel námětem solidní příběh, jen škoda, že to nemělo lepší, důraznější, pointu. ()

Reklama

Reklama