foto

Christopher Darga

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Le Mans '66
Lucy in the Sky
Velvet Buzzsaw
2017 Cesta bez návratu
Lidé, které možná znáš
2016 Is That a Gun in Your Pocket?
Temnota přichází
2012 Bát se nebo zemřít
2011 Bláznivá, zatracená láska
2010 Náměsíčný
2009 Lightbulb
Maneater
2007 Mlátička
2006 Special
2003 Božský Bruce
Návrat do netopýří jeskyně: Adam a Burt po třiceti letech (TV film)
2002 Country Bears
Showtime
2001 Supersvůdníci
2000 Hele vole, kde mám káru?
1999 Baby Luv
1998 Drtivý dopad
1997 Fanatics, The
1996 Guys, The (TV film)
Větší než život
1995 Bláznivá vychovatelka
Carnosaur 2
Loučení se svobodou
Postrach (TV film)
Přepadení 2: Temné území
Síť
1994 Hon na čarodějnice (TV film)
Innocent, The (TV film)
Maska
Záskok
1993 Fatální instinkt

TV seriály

2019 Vražedná práva (TV seriál)
Say Goodbye (S06E01)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Whanex? (S10E13)
2018 Tady a teď (TV seriál)
Wake (E07)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Starter Home (S14E02)
2017 Život beze slov (TV seriál)
W-E-- WE'RE B-A--BACK! (S02E01)
Code Black (TV seriál)
Unfinished Business (S02E13)
2016 Škola ro(c)ku (TV seriál)
2015 Dr. Ken (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Návrat domů II: Absolventský sjezd (S07E07)
Kámoši dva (S06E21)
2014 To já ne (TV seriál)
Dads (TV seriál)
Have a Heart... Attack! (E18)
Mister Edna (E12)
Průměrňákovi (TV seriál)
Cena (S05E14)
2013 Máma (TV seriál)
Loathing and Tube Socks (S01E04)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Brothas & Sisters (S03E23)
2012 Sullivan a syn (TV seriál)
Drsná Harry (TV seriál)
Nová ledvina (S02E12)
Mike a Molly (TV seriál)
Molly má nové boty (S03E16)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Odvést babču z domu, část druhá (S03E03)
Průměrňákovi (TV seriál)
Králíčková terapie (S04E04)
Druhé dějství (S04E03)
Výchovná poradkyně (S03E21)
2011 The Exes (TV seriál)
Anatomie lži (TV seriál)
Pokusný králík (S03E05)
Průměrňákovi (TV seriál)
Rodinná hiearchie (S03E03)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
V dobrém i zlém (TV seriál)
Pokuta za stáří (S03E01)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Tvář (S05E17)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
Just Jordan (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Black Jack (S01E13)
2006 Pepper Dennis (TV seriál)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Chlapi sobě (TV seriál)
Teen Things I Hate About You (E15)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje karanténa (S04E16)
Larry, kroť se (TV seriál) - a.z.
The End (S05E10) - a.z.
2003 Like Family (TV seriál)
Most Extreme Elimination Challenge (TV seriál)
That's So Raven (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Hej hej, co já bych mohl dělat (S05E18)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Total Sabrina Live (S07E01)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
The Ellen Show (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Baptism (S02E09)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Bette (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Dívčí starosti (S03E04)
1999 Ladies Man (TV seriál)
Love & Money (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Law & Disorder (S03E09)
1998 Jesse (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Search and Seizure (S02E07)
Alright Already (TV seriál)
Brooklyn South (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Goode Behavior (TV seriál)
Malcolm & Eddie (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Burtův starý dům (S05E05)
1995 Doupě (TV seriál)
Home Court, The (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Stín (S01E02)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Kirk (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Night Stand (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Oběti (S02E12)
1994 Ellen (TV seriál)
Hardball (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Útěk (S03E03)
1993 Bakersfield P.D. (TV seriál)
Boy Meets World (TV seriál)
Dave's World (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Šampión (S02E02)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Lip Reader (S05E06)
Roseanne (TV seriál)
Glengarry, Glen Rosey (S05E23)
1992 Delta (TV seriál)
Love & War (TV seriál)
Martin (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
The Jackie Thomas Show (TV seriál)
1991 Herman's Head (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Už nebudu hlupák (S03E13)
1989 Family Matters (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky