foto

Larry Sullivan

  • nar. 10.9.1970 (47 let)
    New Haven, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Aftermath
2015 Straight Outta Compton
2013 Crawlspace
2012 Argo
Divorce Invitation
Nightcomer
Prezidentské volby (TV film)
2010 Nenápadná slečna
Open House
2008 Pěkně hnusný lidi
2007 Božský Evan
Okamžik zlomu
2006 Inside
Kalamazoo?
2005 Moje krásná čarodějka
2004 Catwoman
2002 Trip, The
2001 Tři staré grácie (TV film)
2000 Opravdu děsná plážová party
1999 Hugh Heffner - skutečný příběh (TV film)
Love, Death, & Cars
1998 Cosmo's Tale
Křižovatka smrti
1997 Defying Gravity
1990 Snílek
The Night Brings Charlie

TV seriály

2017 Doubt (TV seriál)
Finally (E10)
Top Dog/Underdog (E08)
Sedmilhářky (TV seriál)
Dostaneš, co potřebuješ (E07)
Horoucí láska (E06)
Když už tě jednou kousne (E05)
další epizody (7)
S.W.A.T. (TV seriál)
Pamilya (E03)
Skandál (TV seriál)
Trojan Horse (S06E11)
A Stomach for Blood (S06E08)
Extinction (S06E06)
další epizody (6)
2014 Neranditelní (TV seriál)
Recorded Lives (TV seriál)
2013 The Crazy Ones (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Můj hrdina (S04E22)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Smrt tanečnice (S04E18)
2011 Pomsta (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Korunka pro královnu (S10E11)
2010 Private Practice (TV seriál)
All in the Family (S04E06)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S08E15)
2009 Záchranka San Francisco (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S07E18)
Day 7: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S07E12)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Plavba za domovem (S03E05)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Profesionálky (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Lovecká sezóna (S02E21)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Zatmění (S01E04)
2005 Dvojčata (TV seriál)
E-Ring (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Tam někde (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Zoey 101 (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
Method & Red (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
What Power Is... (S03E10)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Širé moře (S01E06)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Mrzí mě to, odpusť (S03E13)
Smrt pracuje přesčas (S03E11)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Neviditelný důkaz (S04E07)
2002 American Dreams (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
2000 Battle of the Sitcoms (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
Hyperion Bay (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
1997 Sunset Beach (TV seriál)
USA High (TV seriál)
1996 Správná Susan (TV seriál)
1995 Dobrá trefa (TV seriál)
JAG (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Sladké údolí (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

1992 In the Life (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace