Reklama

Reklama

Chůva na zabití

  • USA The Babysitter
Trailer

VOD (1)

Cole jednou zůstane déle vzhůru a zjistí, že jeho krásná chůva je členka satanského kultu – a ten udělá všechno pro to, aby ho umlčel. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že komediální horor musí najít dobrou vyváženost mezi strašidelným a vtipným. Dobře se to podařilo třeba Better Watch Out, ale tady jde o laciné gore, které by natočil vážně kde kdo. Kdyby to mělo aspoň nějaký zvrat, budu o dost spokojenější, ale je to jen zabíjení mladých hot lidí. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Tučné guilty pleasure. Stačila by k tomu modelka spodného prádla Samara Weaving (je to Hugova neter), ktorá vyzerá ako kombinácia Emmy Stone a Jillian Janson. Film samotný sa až kŕčovito snaží byť cooool, ale je pravda, že od okamihu použitia dvoch nožov sa strhne poriadna divočina plná cheesy hlášok, stupídnych gagov a monumentálnych gejzírov krvi. Niečo vo mne sa tomu vzpieralo, no podľahol som a kráľovsky sa bavil. ()

Reklama

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně nic mě na této sračce nezaujalo. Náhodně jsem si to vybral a následně jsem trpce litoval. Ty vole takovej velkej smrad, který musí mít chůvu, jo? Napřed jsem myslel, že se na ní učí souložit, ale co následovalo poté, to jsem se málem posral smíchy. Prý horor? Hmmm, hlavně, že se furt nadává na duchařiny typu Insidious apod. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Prosím, příště raději něco alespoň kapánek svázaného s realitou. Křečovitě se snažíme být cool, super, príííma, jenže na žádné velké bavení to není. Když někdo prezentuje gore mordy a prokládá to sterilní zábavou, fungovat to nemůže. Tedy pokud to netrvá třeba jen třicet minut a nehraje si to na regulérní celovečerák. McG je rutinér, který si pro velké projekty zavřel dveře, selhává v tempu, nápadech, atmosféře, zvratech. Trhlé postavy ještě jaro nedělají. Prostě mě to neoslovilo, ač je mi jasné, že svou základnu fandů to mít bude. Malý loser má chůvu, ta je zatraceně sexy, báječně si rozumí, páč je to jeho vysněná budoucí nastávající. Jednou prubne, co se děje v noci, když usne a blonďatá chůva je pořád v domě. Pochopitelně nic poklidného, jenže tvůrci nikdy vyloženě neděsí ani vyloženě nerozesmějí. A to je problém. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Ukázkově nezvládnutá kombinace rafinované černé komedie a fantaskního splatter úletu. McG zde naprosto bezmozkovitě mixuje moderní vizuál s nejstereotypnějším teen postavami, neoriginálními gore scénami, nefunkčními narážkami na kultovní filmy a toporným humorem, a snaží se to vše navléct na příběh 12-letého kluka, dalšího ve škole šikanovaného outsidera. Mohlo by to v nějakých mezích fungovat (kdyby se třeba na konci probudil ze zlého sna), ale nesmělo by to být až tak pitomé a vytržené z reality. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Kejf.)
  • Scenár k filmu sa v roku 2014 ocitol na Blackliste: zozname najlepších ešte nesfilmovaných scenárov. (m.a.t.o.)
  • Natáčanie prebiehali ešte v roku 2015, kedy sa počítalo aj s premiérou. Nakoniec však práva získala spoločnosť Netflix a film putoval do kín v piatok 13. októbra 2017. (m.a.t.o.)

Související novinky

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

15.10.2019

Kolem chystaného spin-offu akční série G. I. Joe Snake Eyes se dlouhou dobu nic nedělo, spousta lidí tak projekt považovala za mrtvý. Studio se ale v posledních měsících zdá být spokojené s dosavadní… (více)

Reklama

Reklama