Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Alyssa se po dvou letech rozhodne začít nový život, zatímco se jiná žena, plná nenávisti, vydává na vražednou cestu pomsty. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řadu tohoto hodně netradičního pokusu o černý humor pro teenagery jsem slupnul vlastně bez jakýchkoli emocí. Neradoval jsem se z právě viděného, ale ani nenadával s pocitem znechucení. Když přišel Netflix se zprávou o přípravě dalších osmi dvacetiminutovek, byl mi tenhle záměr naprosto ukradený. Protože ale nerad nechávám věci nedokončené, seriálu jsem další šanci dal a vůbec nelituju. Hned pilot téhle řady o postavě Bonnie navnadil na tak zahuštěnou zápletku, že jsem pár epizod dokonce opětkoval. Podtrženo, sečteno - svou druhou sérií si u mě The End of the F***ing World hezky napravil reputaci. Je ale dobře, že se příběh již nadobro uzavřel. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je příjemný vědět, co se tedy stalo po posledním díle minulé série a jak to s Alyssou a Jamesem vlastně dopadlo. To by se ale dalo jednoduše shrnout tak ve dvou epizodách a konec. Celá ta honička s Bonnie je pro mě navíc. A pořád nevím, jestli mě ty zvláštní obličeje a hraní dvou hlavních postav fascinuje, nebo děsí. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračování úspěšného Britského seriálu je konečně zde a byť prvotní Wow efekt lehce zmizel, tak pořád se jedná o vkusnou, černo humorně řízlou tentokrát revenge žánrovku. Alyssa je pořád správně drzá a její neustálé "what" mě pořád baví a nová postava s dobrým motivem je taktéž slušná. Díky krátkým epizodám seriál nepolevuje v tempu a scéna v hotelu a předfinální v kavárně jsou největšími highlighty druhé sezóny. Britský slang je zde ukázán v té nejčistší podobě. 80% ()

Toren 

všechny recenze uživatele

6/10. V návaznosti na takřka dokonalou první sérii, je tohle pokračování slušným sešupem a zklamáním. Pořád z toho lze vycítit autorské kořeny a důvtipné nápady s dialogy, vizualizací a trefným obsazením... ale nic to nemění na faktu, že výsledek působí naprosto zbytečně a mnohdy i uměle (až násilně) vykonstruován pro potřebu scénáře. A to je fakt velká škoda. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejzbytečnější druhá série jakou jsem za poslední dobu viděl. Tenhle příběh si zasloužil otevřený romantický konec a ne tuhle patlaninu nuceně nalepenou na předchozí řadu. Naomi Ackie jako Bonnie je skvělá, ale stejně to kvůli jejímu story arch nefunguje. 40% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama