Reklama

Reklama

Rozbitý robot Ron

  • USA Ron's Gone Wrong (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Animovaný snímek Rozbitý robot Ron vypráví příběh trochu osamělého dvanáctiletého sedmáka Barneyho a Rona, jeho nového chodícího, mluvícího a zcela digitálního přítele, který má být, alespoň podle reklamy, „nejlepší kamarád robot“. Avšak roztomilý robot Ron není úplně v pořádku a zdá se, že je rozbitý. Na pozadí doby svázané sociálními sítěmi a prodchnuté digitálními vztahy chlapec a robot prožívají nevšední a laskavé dobrodružství, během kterého zjišťují, že pravé přátelství netkví v dokonalosti. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (81)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zhruba 80 minut je to parádní animák o klukovi co má rozbitého robota co je jiný a dělá věc jinak , aby se to v zbývajícím čase totálně posralo dala se tam scéna jako by z Mission Impossible, která je tupá a trapná a ani konec se nepodařil navíc tam musely narvat ty sračky z MeToo . Navíc z chlápka co jich zde chtěl zachránit udělaly záporáka  což nedává smysl vzhledem ke scéně v lese z bývalého šéfa udělaly debila, který ničemu nerozumí pak jim ho asi bylo líto tak ho obrátily k dobru. Kdyby to končilo tou záchranou z lesa s tím, že jich to donutilo ke změně šel bych i na 4 hvězdy minimálně  takhle hvězda bohužel dolů a mírně nadprůměrný animák. Jinak konec mě připomněl Velkou šestku a scéna v tom cloudu zase Raubíře Ralfa a internet. Jinak jak ten kluk tak ta holka  za celý film nic pozitivního nepředvedou ta holka se změní jen díky tomu, že si z ní udělají srandu na internetu přičemž se to dalo klidně zpravit mohla to označit za fake nebo stačilo říct, že je to hrané nebo fotomontáž  a pomůže mu jen tím, že zamlčí kde je a ten kluk mu nepomohl vůbec a změnil se jen díky tomu , že ho nikdo nesledoval na profilu  což je blbost jelikož i kdejaká sračka má minimálně jednoho sledujícího. 60 procent ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nie tak dobré ako Rodičia na baterky, ale napriek tomu to má vtip, spád, emócie, myšlienku a to sa v dnešnej dobe veľmi cení. Pár vecí som svojej ešte dva týždne osemročnej dcérke aj povysvetľoval, aby to pochopila, aj keď si nefandím, že pobrala aj hlavnú myšlienku. Ale bolo to fajn, nielenže neľutujem, ale rovno aj odporúčam. ()

Reklama

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek a věrný přítel všech domácích spotřebičů jsem se přihlásil do fanklubu všech praček, mixérů, sušiček, fénů, robertků a dalších užitečných přístrojů každodenní potřeby. Všechny své elektrické kamarády mám pěkně vystavené ve své sbírce, kde si s nimi každý den povídám, oprašuji je a různě se s nimi mazlím, stejně jako náš retardovaný přítel z tohoto mírně postiženého animáku. A já se ptám„Kde jsou všechny ty zpívající veverky, štěbetající myšky a ladně tančící laně na jaké jsme byli zvyklý z disneyovských animáků?" Místo těchto roztomilých zvířatek se bezmála dvě hodiny musím dívat na uhrovitý monstrum, který nezapadá do kolektivu a je šikanován svými narušenými spolužáky a to asi protože smrdí a protože nezapadá do virtuálně nakažené generace vymytých mozků. A to jsem se celkem těšil, že uvidím nějakej ten sci-fi příběh ve kterém figuruje robot, jak je předesláno v názvu. S robotickými příběhy mám celkem dobrou zkušenost, co se týče filmového plátna. Ať už to byl cyborg pokrytý robotickým endoskeletem v akčním snímku Terminátor 2: Den zúčtování anebo pohádkově postižený vojenský robot v komedii Číslo 5 žije. Průhledný děj a přehnaná akčnost, kde si člověk nestačí ani vydechnout by mi zas až tolik nevadila, ale přehršle ukázek ze světa sociálních sítí mi fakt rozproudila nejednou krev v žilách, tak že jsem to chtěl dokonce několikrát vypnout. Také si nemůžu pomoc, ale mám pocit, že jsem se ani jednou nezasmál a tak tomuto snímku asi zbyli jen dvě pozitiva a to jsou perfektní animace a naštěstí trochu dojemný konec u kterého mi mohla ukápnout nějaká ta slza i když já to v týhle době rým a kašlů nepoznám, jestli to byla slza nebo něco jinýho. A taktéž si zde mohli někteří občané sociálních sítí vzít nějaké to morální ponaučení o škodlivosti této perverze, která byla vymyšlena na sledování lidí, ale spíš si myslím, že néé, protože chytrému napověz a hloupého trkni. Za negativně nevšední zážitek a příběh, který ve mně nezanechal žádné vnitřní uspokojení, takže na něj už asi zítra zapomenu dávám sotva 50%. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Čím som starší, tým je pre mňa viac u tohoto typu animákov dôležitá už len jedna vec. Či sú zábavné. Lebo z technického hľadiska už dnes fakt asi nič neposadí na prdel úchvatnou animáciou a všetky tie morálne posolstvá, ktoré je nutné detskému divákovi predať, už proste boli skrz veškerú možnú hovoriacu faunu a flóru podané. Takže v tomto smere som rezignoval na očakávanie niečoho progresívneho a keď tak sa nechám milo prekvapiť, keď sa raz za pár rokov niečo nápadité objaví. A Rozbitý robot Ron je v tomto smere až tragicky neoriginálny, lebo ten pocit deja-vu je prítomný nonstop. Toto je proste tak trochu opajcnutá Rodina na baterky a tak trochu Big Hero 6, tak trochu Abominable, Wall-E a hafo ďalších... Predvídatelnosť a neoriginálnosť sú proste definíciami tohoto filmu. Ale zároveň je to jediný animák za uplynulý rok, snáď od spomínanej Rodiny na baterky, pri ktorom som sa pristihol, že sa nahlas smejem na podarených animovaných gagoch. A keď si spomeniem na ten pestrofarebný kŕčovitý uziapaný nezaujímavý vtieravý gýč menom Encanto, pri ktorom som pár dní naspať trpel a driemal, tak Ronov priamočiary jednoduchý humor je tá správnejšia cesta, ako mi ešte predať nejakú X krát vyluhovanú zápletku. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele

zo zaciatku som si myslel - WTF? dalsi gycovy animak velebiaci tik-tokom deformovanu spolocnost deti? a ono sa z toho vyklul pravy opak. v mnohych okamihoch podsuva film subtilny humor, ktory skor pochopia dospeli. hovori z duse a demaskuje spolocnost nasich potomkoch zavislych na socialnych sietach a fiktivnych priatelstvach. posobi to osviezujuco uvedomelo (pozor, nie "woke") a ziskava sympatie pripomenutim sci-fi klasiky a niekdajsich velkolepych tem fantastiky: do akej miery moze robot ozit a vytvorit si vlastnu osobnost. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Filip Vlastník, dabér hlavní postavy Barneyho v českém znění, uvedl: „Pro mě to bylo jiný, protože ten Barney, ta hlavní postava, tak on má astma, takže vždycky, když třeba dlouho běhal nebo se smál, tak sýpal.“ (Vitox)
  • Vo filme vidíme niekoľko B-Botov ako Stormtrooper či Darth Vader zo Star Wars, tak isto Iron Man, Black Panther a Captain Marvel od Marvelu. 20th Century Studio, Lucastfilm a Marvel Entertainment patria pod Walt Disney, ktorý distribuoval tento snímok. (belinko)

Reklama

Reklama