Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtvrtek 16:00, Hedvika a Zuzana: Už měsíc k Markovi dochází studentka Zuzana, která si na terapii bere jako hosta svou matku Hedviku. Před nedávnem do Prahy odešly z Olomouce, kde dívka utrpěla trauma následkem stalkingu. Vztah žen je poznamenán vzájemnou závislostí. (HBO Europe)

Recenze (6)

SimcaJB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvním týdnu musím říct, že se třetí série povedla. Vše je jasné ihned z prvních epizod, a tak mne příští týden čekají další díly, kde se dozvíme co všechno pacienty Marka Pošty trápí. 100 % ()

ibeh

všechny recenze uživatele

Nebudu hodnotit jednotlivé díly, je jich moc. Možná některé i vynechám. První dvě série jsem neviděla, dlouho jsem se na ně chystala, ale tato je určitě zajímavá. Režii Petra Zelenky jsem měla vždy ráda. Sympatický terapeut a jeho různorodí klienti s pestrými problémy jsou rozhodně lákaví, takže budu ráda ve volných chvílích pokračovat. Občas je to i docela poučné.... ()

JB001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvních čtyřech epizodách jsem se namlsal a těším se na pokračování. Roden v hlavní roli hraje skvěle, ale to není žádné překvapení. Včera byli skvělí i Chýlková s Jenovéfou... ()

Reklama

Reklama