Reklama

Reklama

Vysloužilý člen speciálních jednotek se ocitá v časové smyčce, v níž musí znovu a znovu prožívat den své smrti. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (432)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Akční blbinka odkazující jasně na estetiku PC her, vcelku zábavné, Frank Grillo v hlavní roli baví, non stop akce je tradičně uzavřeně a rozředěna povinným tématem rodinné hodnoty, ztracené šance a příležitosti pro rodiče a děti, aby zase byli pospolu. Docela mě šokuje, že Naomi Watts tady vzala roli, cameo Michelle Yeoh jako expetky na meč tian potěší. Vcelku reprízovatelný titul, který má svoje silné momenty. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Je to tak na hraně zítřejších dvou a tří hvězd, ale na Hromnice o hvězdičku více, tedy jsem přimhouřil senzor a trošku tomu vesměs kýčovitému béčku polechtal ego vyšším hodnocením. Sice to někdo solidně odflákl, takže ta banda senilních panáků v čele s Melem vypadá při tom hraní jako ochotnický spolek místního geriatrického “ještě jsme na živu” oddělení, ale zbytek překvapivě odsýpá. Akční scény se docela povedly a sem tam upadnuvší vtip rozvlní hladinu jinak kolosálního scénáristického průseru. Není to nic světoborného, ale koukat se na to dá. Obzvláště pak lidé, preferující rutinu, nebo fanoušci repetitivních časových paradoxů budou chrochtat blahem. 50% ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Teda, že ve filmu s názvem "Boss Level" bude chybět zrovna ... boss level, to mě docela překvapilo :D Jinak je to sympatická akční časová smyčka s videoherní logikou, v níž Frank Grillo postupně na mnoho pokusů překonává nové a nové překážky, aby se dostal až k finálnímu bossovi s tváří Mela Gibsona. A jak je patrné hned z první věty mého komentu, zrovna zúčtování s Gibsonem teda za příliš uspokojivé nepovažuju. Ale ok, bavil jsem se, na něco podobně střelenýho a oddychovýho jsem měl zrovna náladu, takže ať nežeru - 4*. Dokážu si ale představit, že v jiným rozpoložení bych to odstřelil, přecijen objektivně je to fakt jen taková kravinka... ()

pepo 

všechny recenze uživatele

S podobnými filmami sa v poslednej dobe roztrhlo vrtece a tie časové slučky začínajú trošičku otravovať. Ale v tomto prípade to až tak nevadí. Hlavne kvôli výbornému Frankovi Grillovi a tomu, že príbeh dokáže občas prekvapiť. Strašne ale zamrzí nevyužitosť Gibsona a lacný vizuál. Inak veľmi príjemná, krvavá a prekvapivo osudová zábavka. Podobne videoherne šmrncnutý Guns Akimbo bol ale nepríčetnejší a viac odtrhnutý z raťaze. 7/10 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Joe Carnahan zburcoval zvučná herecká jména a uvrhl je do časové smyčky. A předvedl nebývale dynamický a hlavně zábavný akční koncept. "Béčkovou" kategorii filmu dokázal povýšit svojí originální hravou kreativností, kdy se akční mumraj zastaví jen vzácně dialogově, aby si herci i diváci na okamžik vydechli. Jede se tedy pořádně. Akční scény a scénky vypadají dost dobře, rušivý a technicky hůře provedený moment jsem objevil snad jen v sekvenci se skokem hlavního hrdiny na manévrující helikoptéru. Ovšem to je jen nepodstatný detail, neboť akce je naprosto sympaticky bláznivě pojatá. Režisér si dal záležet také na herecké osádce. Vévodící ústřední hrdina Frank Grillo připomíná ksichtem současnou image Leoše Mareše, a najde-li se ještě divák, co o tomhle herci, který na svoji památnou roli stále ještě čeká, neslyšel, je načase vidět tohoto maníka v akci. Pro akční rejdy a hlášky je opravdu zrozen. Jeho protivníkem je Mel Gibson. Ale znáte to, býval velkou hvězdou, tak se na scénu obtěžuje jen v nezbytně nutných chvílích. A pro zástupkyně krásného pohlaví si režisér vybral hvězdnou Naomi Watts, tahle baba nestárne a její hodná vědecká pracovnice je elegantní výběr, a Annabelle Wallis coby sexy dentistka, která mně osobně učarovala víc. Do devadesáti minut se nacpalo hodně akce, hlavní hrdina opakovaně umírá na nejrůznější způsoby, ve hře je konec světa i sblížení se s jeho malým synem, o kterého se nestaral. Scénář určitě není to nejlepší na tomhle filmu. Nepřišel mně úplně dokonale smysluplný. Hlavní přednosti tkví v akci a zase akci, Franku Grillovi a zase Franku Grillovi a v dokonale dynamické a natlakované režii Joe Carnahana, co žene snímek do kategorie abnormálních podívaných. 9/10 ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Roy (Frank Grillo) ukradne ve filmu oranžový Dodge Challenger s karoserií kabriolet. Automobilka Dodge však takové auto sériově nevyrábí, jde tedy o dodatečně upravený vůz. (FIAT 500)
  • Přestože film byl dotočen už v roce 2018, dlouho čekal, než se mu podařilo najít distributora. Až na konci roku 2020 bylo oznámeno, že práva na film odkoupila streamovací služba Hulu. (JORDY)

Související novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (více)

Reklama

Reklama