Reklama

Reklama

Vysloužilý člen speciálních jednotek se ocitá v časové smyčce, v níž musí znovu a znovu prožívat den své smrti. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (432)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se fakt tesil, podle ukazek zabavne vypadajici akcnak, navic od Carnahana a s Melem Gibsonem, to prece nemuze dopadnout spatne. A nastesti taky nedopadlo. Ne, ze by to byla jizda stoleti, to rozhodne ne, ale v ramci zanru radne zabavna blbina. Pribehove samozrejme necekejte buhvico, jen super jednoduchej pribeh davajici prostor Grillovi jit vsemoznejma zpusobama z bytu do laboratore a to stale dokola a dokola. Nastesti i kdyz nejakou scenu s drobnou obmenou vidite uz po desaty, i tak to nezacne bejt otrava, hlavne diky solidne natoceny akci, ktera je misty radne brutalni a misty docela napadita, vsudypritomnymu humoru, i kdyz nejaky vylozene zapamatovani hodny hlasky se nekonaj a sympatickymu hlavnimu hrdinovi. Ohledne Grilla, to je sice herecky drevo, ale akcniho borce mu naprosto verite. Ohledne Gibsona, ten je fajn jako vzdy, jen je silene nevyuzitej. No a lehce otevrenej konec dava nadeji na pokracovani, kterymu bych se vubec nebranil. Celkove proste fajn akcnak s par hluchejma momentama, kterej sice ne vzdy vytezi z tematu maximum, ale za me naprosta spopkojenost, vic jsem v podstate necekal. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Časová smyčka už se objevila v komedii, sci-fi, hororu a teď to tvůrci zkouší využít v akčním béčku. Frank Grillo každý den bojuje s bandou zabijáků a snaží se zachránit svět, ženu a porazit Mela Gibsona. Prolog je výborný, hýří nápady, Frank Grillo je cool a akce nevypadá vůbec zle. Bohužel nabušený úvod vydrží asi tak 15 minut a pak přijde nutná vysvětlovačka, která tempo zpomalí a přestože film chytí druhý dech, už to není taková jízda, jakou by si divák přál. V dnešní době se jedná o malý zázrak, ale přeci jen jsem čekal trochu více. Gibson silně nevyužit. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Za mě nejzábavnější akční scífko za posledních x měsíců, možná i let... Svižné, vtipné, příjemně retro, se skvělými herci, skvělou výpravou, nabité skvělými triky, sexy... za tenhle dementní výraz se stydím... no tak teda aspoň "A Michelle Yeoh je pořád zatraceně sexy", to už by snad šlo... Tahle pecka si brzy žádá ještě jednu projekci, času bude dost, všechno je zavřený, covid buď pochválen. A i když zápletka s "věčným návratem téhož" není vůbec originální a bez jistých hollywoodsky nablblých dějových rovin typu "otec a syn" a "ajlavjů" bych se rád obešel, hodnocení je bez diskuse +90%, takovýhle ryzí koncentrát z VHSkových videobéček je pro mě lahůdka. P.S.: Musím si (až otevřou knihovny) znovu přečíst Neffův Čtvrtý den až na věky, mám takový neurčitý dojem, že jeho leitmotiv je Boss Levelu tak nějak trochu podobný. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Akční rozjezd fajn, pak to zpomalí několik nepříliš zajímavých kecacích scén, kdy jsem se regulérně nudil, ale když se začalo řešit obnovení vztahu se synem, tak si mě to zase získalo, ale konec je poslabší akčně i emocionálně. Snaha tu byla, má to nápady i fóry, ale mohlo to být o dost šílenější a časem jsem vnímal zrychlené přehrávání stejných situací v rámci smyčky hlavně jako způsob, jak ulevit nízkému rozpočtu. Grillo je sympoš a snaží se, ale ve vedlejších rolích vyniká víc než v hlavních, které mu podle mě z tohoto důvodu nebudou nikdy souzené, s výjimkou takovýchto béček. A zbytek castingu je nevyužitý v nevýrazných rolích. Podobně sympatický, ale nedotažený případ jako Guns Akimbo. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Originální, svižné, zábavné. Pochopitelně to koncepčně podobný Edge of Tomorrow nepředčí, na to je to příliš triviální zápletkou, ale snaha tady ani není. Carnahan naladí diváka od začátku na sarkastickou notu a nepouští nohu z plynu až do samotného konce, který je patřičně divný. Nasteroidovaný Grillo ukazuje, že kromě dokonalé figury umí být docela sympatický táta, takže za odvahu posunout svoje herecké kreace o kus dál je to určitě palec nahoru. Gibson hraje svůj prošedivělý bad-ass standart posledních let. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Hudbu k filmu nahrali Bratislava Symphony Orchestra v Štúdiu 2 Slovenského rozhlasu. (desade)

Související novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (více)

Reklama

Reklama