Reklama

Reklama

Nelegální obchod

  • Velká Británie General Commander (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Jihovýchodní Asie je překrásná země plná skvělých lidí, kultury, spirituality a měst pulsujících životem, ale pod tou krásnou fasádou se ukrývá nepřátelská temnota, špína, prostituce, otroctví, drogy a zkorumpovaní úředníci. Vyznamenaný agent CIA Jake Alexander se plně věnuje mýcení zločinu v jihovýchodní Asii jednak proto, že je zvyklý pracovat naplno, jednak proto, že si svůj nový domov zamiloval. Při misi, jejímž cílem bylo zastavit organizaci obchodující s lidskými orány, přijde Jake o důležitého člena týmu Zacha Stevense, který byl při pokusu o infiltraci zabit. Když o tom Alexander podá hlášení, jeho dlouhodobý řídící důstojník Jessica Thompsonová ho informuje, že případ obchodníka s orgány je v důsledku této nešťastné události uzavřen a jeho tým bude převelen do jiné části světa.Alexander a členové jeho týmu, frustrovaní z toho, že vrah unikne spravedlnosti, se dohodnou, že se případu nevzdají, dokud Stevensova vraha nedostanou. Protože nechtějí být přeřazeni, rozhodnou se dát u CIA výpověď a vytvořit jakousi ochranku financovanou Alexanderovou starou přítelkyní, ruskou miliardářkou Katjou Sokolovou žijící v Hongkongu. Sokolová souhlasí, že bude operaci financovat výměnou za svou ochranu a bezpečnost. Se zdroji Sokolové má tým k dispozici všechno, co potřebuje, aby předal zločince spravedlnosti, a nemusel se starat o zásady, pravidla a předpisy CIA. Jakmile je tým nezávislý, neústupně zločince pronásleduje a je odhodlán použít všechny prostředky. (Filmbox)

(více)

Diskuze

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

Vůbec Stevena nechápu,že ho baví pořád chodit do takovýhlech projektů co ho akorát zrakvují.....kde je ten starej Steven co dokázal bavit ve filmu????Mrzí mě že kvůli Avi Lernerovi nešel do Postradatelných,aspoň něco by ho trochu připomělo a uživilo než takovýhle odpady

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Hmm tak vanoce na velikonoce se nekonaji... Byl to shit s minimem akce a to jeste debilne natocene. Ze zacatku to bylo tak rychle sestrihane, ze jsem si myslel, ze to tu prestrelku ma hotelu schytal sam Seagal. :)))

na příspěvěk reagoval Lacike

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Jop, dnes na noční to dám! Jsem tak pozitivně naladěn, že se nejen těším na velkého Seagala, ale i na jeho věrného Štěpničku! :))) The Hard way mě docela překvapil, tak uvidím či toto, ale hádám, že víc jak 2* asi nedám. :)

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Komu sa nechce cakat na vegetolove titulky, tak uz to vyslo aj s dabingom.

Ale fakt to nestoji za to.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Segal už si přestal pěstovat vousy a nalepil si na hubu drátěnku. Kdo uvidí tenhle, pochopí:)

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Já se na to s chutí vrhnu! Sadelnika dám i bez titulků. Zrovna jsem si říkal čím se při neděli vytrestam : D

na příspěvěk reagoval Lacike

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Lacike

Kdesi som cital, ze je to pilot. Ale uz si nepamatam preco nenatocili aj dalsie casti. Asi sa Stevenovi nechcelo :)

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

mzss1

To co som stiahol ma 85 minut. Asi to cele zostrihali do jedneho filmu. Alebo natocili len pilot a na serial nezohnali prachy? Neviem.

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

AD P

AD P (hodnocení, recenze)

Toto bude Seagalovka ktorá bude v červených číslach a bude v Top 200 filmoch. Veď dvaja už tomu dali plne hodnotenie, tak to bude mega-hit !😂

Uživatel sniper18 smazal svůj příspěvek.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Hlavne nechápem, prečo to má zase len 85 minút, mohli z toho urobiť aj dlhší film, keď majú toľko materiálu. Ale je to asi jedno, aj tak to nevyzerá nijak zaujímavo.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Mal to byt serial a nakoniec to vraj zostrihali do jedneho filmu. Zapletka teda bude stat za to. Aj trailer pôsobi ako sled nesuvislich akcnych scen bez nejakej logiky.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Aj ked to ma trochu uspavaci trailer, tak to po technickej stranke nevyzera zle a ako hovori vegetol. Lokacie su fakt pekne. :)

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Panko Seagal znova v seriali? Zaujmave. Skoda len, ze to reziruje chlapik zodpovedny za najhorsi Van Dammov film, ktory som videl.

Reklama

Reklama