Reklama

Reklama

Děsivé dědictví

  • USA Hereditary (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Když zemře Ellen, matriarcha rodu Grahamů, začíná rodina její dcery rozplétat záhadná a čím dál tím děsivější tajemství svých předků. S přibývajícími odhaleními se čím dál více snaží překonat svůj neblahý osud, který zřejmě pronásleduje celý jejich rod a pomalu ničí vše, co znají. (Vertical Entertainment)

Diskuze

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Včera v kině a film nezklamal. Líbí se mi jak si buduje atmosféru, jak si hraje s postavami, jak je skvěle napsaný scénář, jaké výkony zde herci podávají, jak vás dokáže rozpitvat až máte pocit, že to doslova narušilo vaši psychozu. Pro mě tedy sice až na závěř, který mě tak neodrovnal jak jsem čekal, je to letoší klenot!

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

podla mna je ghostland este vecsie psycho videli ste to niekto? ale zasa na tomto filme je nadherne ze to skonci fakt velmi zle zato uznavam reziserka

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Jako pardon ale bohužel nemůžu říct, že by se mi to líbilo. Bohužel mě nějak nikdo z postav sympatický nebyl, což je právě pro mě největší kámen úrazu. Atmosféra v první půlce byla slušná. Jenže zbytek bohužel, už mi tak dobrý nepřišel. Je to škoda na tohle jsem se těšil.

na příspěvěk reagoval FialovaMaska

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tak to je teda fakt psycho!!! :-(((

Ale třeba ho vytočilo něco ve filmu a ten chudák to schytal. Taky mu mohl ten popcorn závidět. :-D Jejda, ale že mu to za to stálo, kdyby mu jen dal do držky....

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Deyw , FialovaMaska , Idée_fixe

já na ně teď v posledních dost často narážím, ale jak říkám je to moje chyba, kdybych šel o pár dnů později vyhnehl bych se jim, nebo kdyby byl stejný jako oni, nevadilo by mi to, ach jo. 

 

Idée_fixe : s tou střelbou opatrně, někdo tě může udat, a navíc už sou stalo https://www.lidovky.cz/pravnik-zastrelil-v-kine-na-filmu-cerna-labut-divaka-kvuli-popcornu-1p8-/zpravy-svet.aspx?c=A110222_133834_ln_zahranici_mtr kvůli popcornu, ale je fakt že kino je o filmu, né o žrádle. 

na příspěvěk reagoval Deyw, Idée_fixe

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Spiker01

Klasika. To taky nesnáším, ten kýbl nudy před tím. Hlavně ty reklamy, a tak podobně. Jako trailery mi až tak nevadí - naopak, ale nesmí jich být 7 po sobě, že. Člověku zkazí zážitek z filmu už jen tohle, a pak ti bezohlední lidi kolem, a za ty prachy... Se nedivím, že někteří do kina raději (moc) nechodí.

Zajímavé je, když se jedná o nějaké "obyč" kino, nebo když dávají artový film, tak se tam tolik těch dementů nevyskytuje, že? Mnohdy  dokonce vůbec nikdo, jako např. teď posledně v Brně ve Scale na ČSFD projekci "Tísňového volání", za celou dobu nikdo snad nehnul ani brvou. Takové ticho a klid v kině jsem snad ještě nezažila. ;) A to jsem v něm byla dokonce párkrát jen asi o pěti lidech (doslova).

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Idée_fixe

S tou Epizodou 7 jsem to taky zažil i v Imaxu v Praze, asi půlhodinový reklamy, taky to začlo až k jedný, hrůza..U těchhle hororů, jako třeba u Tichého místa dokáže neukázněný divák zkazit celý film. Já měl naštěstí u obojího kliku..

na příspěvěk reagoval Idée_fixe

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

To znám, střílela bych takové dementy, co se v kině neumí chovat. A když ještě skoro všichni odchází jen začnou titulky, to už mě div nedorazí.

Na projekci Star Wars 3. epizody (a už to jelo v kinech nějaký ten čtvrtek, takže by mohl člověk čekat trochu klidu) - přede mnou nějací vypatlanci téměř celý film vykřikovali "Hehe, Boba Fett si fetnul, Boba Fett si fetnul, hehe....", no chápete to někdo??!

A premoška SW (když už jsem do nich zabrousila) 7. epizoda (Brno, Olympia) - o té se raději ani nezmiňovat, mělo to začít o půlnoci, a začalo až ve 3/4 na jednu, neboť byla furt fronta u občerstvení, a tak se čekalo, až si všichni koupí ten pitomej popcorn (pomalu dražší než lístek sám). :-((((((( Zabít málo, kdo tohle vymyslel!!!!

A přitom se mi stalo (někdy zhruba před 20 lety) v Janáčkově divadle - přišla jsem včas, ale jelikož premávaly jen 2 šatny (ze 6-8), dostalo se na plno lidí pozdě, a nevpustili nás už do hlediště, jen úplně nahoru kamsi do pr... na stání. :-(((( Kde navíc nebylo vidět ani moc slyšet, a nedalo se tam dýchat. Na svá místa jsme mohli až po přestávce. Normálně bych se na tu šatnu vyprdla, ale bylo to v zimě a já měla kabát, svetr, zimní boty.... což se mi nechtělo tahat dovnitř.

na příspěvěk reagoval Spiker01, Yoshitsune

Deyw

Deyw (hodnocení, recenze)

FialovaMaska

nebo kravky co tam dou jenom aby rekli ze sou na hororu a maj debilni kecy a furt nekam lezou a rvou tam a vetsina filmu se koukaj do mobilu nebo popcornu.. :)

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ale je to moje chyba, protože sem šel hned první den, jak to bylo možné a chytl sem lidi, kteří........no strašný. 

na příspěvěk reagoval Deyw

FialovaMaska

FialovaMaska (hodnocení, recenze)

Deyw

A zlatého bludišťáka tomu kdo na pohřbu najde Joan. Myslíte že tam byla? Někde chytře zastrčená režisérem?

FialovaMaska

FialovaMaska (hodnocení, recenze)

Deyw

Jo jsou, minimalne dva me znepokojovali tim jak se culili na charlie u pohrbu a pak stali v baraku nazi. Vsichni to byli ti okultiste, na pohrbu i nahati

na příspěvěk reagoval Deyw

donobonolomo

donobonolomo (hodnocení, recenze)

Podle me byl demon v babce a celou tu akci s prevtelenim si pripravil podle svych potreb. Udelal si rodinu, zalozil sektu sluzebniku atd. Vlastne vsechny ty hruzy byly predem pripraveny aby nakonec dosahl toho hlavniho a tedy prevteleni do toho vnuka. Mama byla labilni, protoze ji pripravoval od malicka, vsichni sousedi byli clenove sekty atd. Kdyz se na to clovek podiva s odstupem jako na celek, tak to vidi jako skladacku. Asi na to zajdu jeste jednou, protoze nektery detaily mi uz z hlavy vypadly, ale podle me ten film zachycuje inteligentnim zpusobem prevteleni demona v ramci moderni spolecnosti, kdy muze zit vecne a presto se uspesne skryvat.

Deyw

Deyw (hodnocení, recenze)

SPOILER: zajimalo by me jestli ty lidi co sou na pohrbu jsou ty nahaty u konce filmu.. az to zase uvidim tak se na to zamerim :D

na příspěvěk reagoval FialovaMaska

Deyw

Deyw (hodnocení, recenze)

FialovaMaska

SPOILER: Prave, protoze mela baba useklou hlavu stejne jako matka toho petera, tak sem si myslel, ze v sobe mela svini a predala na charlie a kvuli tomu nejak umrela..hele je to paradni film..chce to videt vickrat..a ze to bylo planovany a na sloupu byl znak kultu vim, ale je to hrozne random.. :D a ty nahaty lidi co videl..to bylo pribuzenstvo nebo proste lidi ztoho kultu ?

FialovaMaska

FialovaMaska (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

pořád mě mrazí z toho navoskovaného blonďáka. Když si myslíš, že nemůže být nic víc slizkýho než jeho úsměv na pohřbu, najednou stojí na chodbě nahatej.

na příspěvěk reagoval Deyw

Související novinky

Indie Doctor Strange je hit

Indie Doctor Strange je hit

22.05.2022

V posledních několika týdnech do kin vstoupily hned dva filmy s tematikou multiverza, Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Everything Everywhere All at Once. První z nich se podle předpokladů… (více)

Hvězda Borata si zahraje v novém hororu

Hvězda Borata si zahraje v novém hororu

08.04.2021

Vycházející herecká hvězda Maria Bakalova z dvojky Borata si ještě spolu s Amandlou Stenberg (Nenávist, kterou jsi probudil) zahraje v hororové novince Bodies, Bodies, Bodies od distributora A24. O… (více)

Reklama

Reklama